Livestream Australian Open 2024

Bam! De Australian Open: het hardcourt tennistoernooi 'of the year'. Van maandag 14 tot en met zondag 28 januari komen de beste tennissers ter wereld samen in het Melbourne Park in Melbourne. En bij TOTO hebben we voor bijna iedere wedstrijd een GRATIS livestream. Lees hier hoe het werkt.

Zoek de wedstrijd die je wilt bekijken via onderstaande button.

Gratis livestream

Stream Australian Open gratis bij TOTO

Yes! Samen met Roland Garros, Wimbledon en de US Open is de Australian Open een van de vier Grand Slam tennistoernooien van de wereld. Daarmee is het tennisseizoen 2024 nu voor het 'echie' begonnen. En ook voor 'The Australian Open' hebben we lekkere gratis livestreams voor je. Ja, TOTO wordt zo'n beetje het 'tennis channel' de aankomende weken. Maar hoe werkt het precies? Let op...

Livestreams bij TOTO

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons tennis sportsbook.

  • Klik bovenaan op ‘Streaming’ en kies de Australian Open.

  • Het kijken kan beginnen.

Australian Open - Practices - Melbourne

Australian Open Livestream - Bekijk toptennis live!

Australian Open Live kijken? Voor het open tennis toernooi van Australië zit jij natuurlijk aan de buis gekluisterd. De beste tennissers en tennissters komen namelijk in actie. Gaan we Novak Djokovic weer zien schitteren? En kunnen Iga Swiatek of Caroline Garcia hoge ogen gooien?

We zeiden het net al, maar bij TOTO kun je de Australian Open live streamen. Zo bekijk je gratis 411 wedstrijden van het hoofdtoernooi. Die vierkante ogen komen eraan! Maar daarnaast kun je ook veel andere tennistoernooien en wedstrijden live streamen.
Zoek de wedstrijd die je wilt bekijken via onderstaande button.

Gratis livestream

Veelgestelde vragen

Vraag 1: Waar kan ik gratis Australian Open kijken?
Voor het gratis livestreams van de Australian Open kun je terecht bij TOTO. Deze kun je gratis volgen als je een geregistreerd account hebt. Je hoeft dus niet per se een maandabonnement af te sluiten. Bekijk ons live aanbod om te zien welke streams beschikbaar zijn, zonder advertenties. Je kunt natuurlijk ook alle tenniswedstrijden van de Australian Open bekijken via Eurosport.

Vraag 2: Waar kan ik Australian Open kijken vandaag?
De wedstrijden van de Australian Open kun je gratis live streamen bij TOTO. Je hoeft hiervoor alleen maar een TOTO-account te hebben. Daarnaast kun je alle wedstrijden volgen via Eurosport of streamen via de website/app van Eurosport. Veel plezier!

Vraag 3: Hoe laat zijn de Australian Open wedstrijden?

De tennis Grand Slam van Australië is de eerste van het jaar en het tijdverschil van Nederland met Melbourne is +10 uur. Vanwege dit tijdsverschil vinden de meeste middagwedstrijden in de vroege ochtend Nederlandse tijd plaats. De meeste wedstrijden beginnen overigens laat in de avond, waardoor je tijdens je vroege ontbijtje de wedstrijden kan bekijken.

Speel mee met de Australian Open

Uiteraard kun je bij TOTO (live) inzetten op alle wedstrijden van de Australian Open. Zo maak je kijken naar dit toernooi nog spannender!

Bekijk ons aanbod