Tennis Livestreams bij TOTO

Tennis gratis live kijken bij TOTO

Zin in een potje tennis? En op zoek naar die vierkante ogen? Heb jij even geluk: bij TOTO kun je nu veel tennistoernooien en wedstrijden live streamen. Met het gemak van 1 druk op de knop, we leggen het uit…

Bekijk top tenniswedstrijden en toernooien

Er zijn bij het tennis natuurlijk behoorlijk wat wedstrijden. Voor het complete overzicht zijn wij jouw bookmaker! De belangrijkste toernooien die wij streamen, hebben we op een rijtje gezet. Wel zo prettig, niet? Hier komt ‘ie:

Australian Open

- 411 wedstrijden hoofdtoernooi
- 224 kwalificatie wedstrijden

ATP Tennis

- ATP Tour Masters 1000
- ATP Tour 500
- ATP Tour 250
- Challenger Series
- Next Gen tournament

WTA Tennis

- WTA Tour 1000

- WTA Tour 500

- WTA Tour 250

- WTA Tour 125
ITF Tour
- Brede selectie van ITF toernooien wereldwijd

Zo kijk je gratis tennis bij TOTO

Meld je aan of log in bij TOTO, bezoek ons tennis sportsbook en klik bovenaan op ‘Streaming’. Daar zie je alle tenniswedstrijden die je bij ons live kunt bekijken. Je kunt dus streamen zonder abonnement, advertenties of andere poespas.

Dit scheelt je een hoop gedoe in het zoeken naar een betaalde aanbieder, verschillende websites, illegale streams en je wordt niet gestoord door reclame. Veel makkelijker kunnen wij het ook niet maken. Laat die vierkante ogen maar komen.

Naar livestream tennis

Andere sporten

TOTO biedt naast voetbal ook nog livestreams aan van andere populaire sporten. Klik op de linkjes om naar de livestream per sport te gaan.

- Voetbal
- Basketbal
- Darten
- IJshockey
- Handbal
- Volleybal

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik streaming gebruiken?

Alle geregistreerde spelers die in de laatste 24 uur actief zijn geweest, door middel van het plaatsen van een weddenschap, kunnen gebruiken maken van streaming.

Welke wedstrijden zijn met streaming te bekijken?

Het aanbod van wedstrijden dat met streaming te bekijken is verschilt per dag. Kijk hierboven welke streams we kunnen aanbieden en houdt de live wedstrijden in de gaten.

Zijn streams live of met vertraging?

Omdat je via internet kijkt, zal er altijd een vertraging optreden ten opzichte van kabeltelevisie. Hoeveel dat precies is, is afhankelijk van veel factoren. Houd gemiddeld rekening met een vertraging van zo’n 30 seconden.

Kan ik tijdens het streamen weddenschappen plaatsen?

Jazeker! Je kunt tijdens het kijken het scherm van de stream verkleinen en zo gewoon inzetten.