Gratis Miami Open livestream kijken

Tennis Livestream Banner TOTO

De US Open, Wimbledon, Australian Open. Het zijn de grote toernooien waar je als tennisliefhebber absoluut niets van mag missen. Maar ook andere toernooien weten te groeien, en een uitstekend voorbeeld daarvan is de Miami Open. Sinds 2019 wordt dit toernooi gespeeld in - hoe kan het ook anders - Miami, de zonnige stad in de Amerikaanse staat Florida.

De Miami Open wordt gehouden in het fancy Hard Rock Stadium in Miami Gardens, het sportepicentrum van de stad. Precies rondom dat stadion wordt bijvoorbeeld ook jaarlijks de Grand Prix van Miami verreden, maar goed, dat is dan wel wat anders dan een balletje slaan natuurlijk. Hoe dan ook, de Miami Open is een tennistoernooi dat je niet wilt missen.

Komt dat even goed uit, want hier bij TOTO kijk je de wedstrijden van dit toernooi live. En dat helemaal gratis!

Miami Open Livestream

Stream de Miami Open gratis bij TOTO

De Miami Open bestaat uit twee delen: het WTA-toernooi voor vrouwen en het ATP-toernooi voor mannen. We hoeven je vast niet te vertellen dat dit garant staat voor een hoop wedstrijden die stuk voor stuk de moeite waard zijn om live te kijken. Dat maken we je hier bij TOTO heel gemakkelijk, want je dient enkel even de stappen te volgen die je hieronder vindt. Met een minuut ben je klaar en geniet je van de wedstrijden die in Miami worden gespeeld.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons tennis sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar 'Miami Open'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk Miami Open wedstrijden live!

Geniet jij ook zo van de wedstrijden tennis wanneer de spelers heel erg aan elkaar gewaagd zijn en waarbij het spannend is tot het allerlaatste moment? Wij in ieder geval wel. Daarom kijken we met plezier naar de wedstrijden van de Miami Open. Iedere wedstrijd kan je hier live bij TOTO volgen. Je zult dus geen slag op de court missen als je ingelogd bent. Natuurlijk kun je rekenen op hoge beeldkwaliteit, goede audio en het gemak van je mobiel. Via de mobiele app kijk je namelijk net zo gemakkelijk mee!

Speel mee met Miami Open weddenschappen

Weet jij al wie het toernooi gaat winnen? Dan zet je bij TOTO natuurlijk pre-match in. Dat is al leuk, maar wat nog spannender is, is live meespelen. Terwijl de wedstrijd bezig is, volg je het spel via de livestream en kun je inzetten op mooie weddenschappen. Het beste van alles is dat de odds veel aantrekkelijker zijn omdat die meebewegen met het spelverloop. Zo wordt de Miami Open live kijken nóg leuker.

Klik op de knop hieronder en zoek de wedstrijden die je wilt bekijken. In ons handige overzicht heb je het zo gevonden.

Zet in en Win!