We zijn er inmiddels al bijna aan gewend; het sportaanbod van TOTO is al een aantal weken erg klein. Vanwege de coronacrisis zijn er nog maar een paar competities op de wereld te vinden die wel doorgaan. Uiteraard staat ieders gezondheid op dit moment voorop, maar stiekem missen wij de sport wel. Jullie vast ook. Daarom hebben we iets nieuws bedacht: de TOTO Sport Quiz!

Wat is de TOTO Sport Quiz?

Om de coronacrisis voor jullie wat dragelijker te maken, hebben wij talloze quizvragen bedacht om jouw voetbalkennis te testen (later ook andere sporten). Per quiz krijg je zes vragen voorgeschoteld. Van de Champions League tot de Eredivisie en van Lionel Messi tot Tom Beugelsdijk; alles komt voorbij. Elk goed antwoord levert 50 punten op. Je kunt dus een maximale score van 300 punten behalen. Wil je nog een keer meedoen? Geen probleem, want telkens als je opnieuw aan de quiz begint vuren we weer nieuwe vragen op je af. Niemand hoeft zich voorlopig dus te vervelen.

Hoe doe ik mee met de TOTO Sport Quiz?

Je kunt heel eenvoudig meedoen met de TOTO Sport Quiz. Hieronder vertellen we hoe:

  • Gebruik je een iOS-apparaat? Download dan de Google Assistant app in de App Store.
  • Als je een Android-toestel hebt, is de Google Assistant app al op je telefoon of tablet geïnstalleerd. Mocht dat niet het geval zijn, kun je de app downloaden in de Google Play Store.
  • Uiteraard is het ook mogelijk de quiz te spelen via een Google Home-apparaat.
  • Iedereen kan de quiz starten door te zeggen: ‘Hey Google, ik wil met TOTO praten!’
  • Als dat niet lukt, is het ook mogelijk om mee te spelen via deze link.

Wij wensen je veel plezier en succes met de TOTO Sport Quiz!

Wat vind jij van dit artikel?