Trainer Terzic: keuze voor Dortmund goed voor Bellingham

TOTO nieuws

LONDEN – Trainer Edin Terzic heeft goede hoop dat hij zich dinsdag met Borussia Dortmund plaatst voor de kwartfinales van de Champions League. De Duitsers verdedigen in Londen een voorsprong van 1-0 tegen Chelsea. Terzic houdt zich vooral vast aan het goede spel van Jude Bellingham, de 19-jarige spelmaker die naar verluidt in de belangstelling staat van Liverpool, Manchester City en Chelsea.

“Vragen over interesse van andere clubs voor Jude krijgen we al vanaf het begin dat hij hier speelt”, aldus Terzic. “Hij had toen ook naar clubs in de Premier League gekund, maar hij koos bewust voor een stap naar Dortmund. Ik denk dat het voor beide partijen goed heeft uitgepakt. Wij helpen hem als club ook verder in zijn loopbaan.”

Aan de hand van Bellingham won Dortmund dit jaar alle tien de wedstrijden, in de competitie, beker en Champions League. Terzic: “We zijn erg blij met Jude, op 19-jarige leeftijd is hij een van onze leiders. We weten dat we morgen een goede prestatie van hem nodig hebben.”

ZET IN & WIN!