Twee voetbalhelden, Messi en Lewandowski, strijden om een plek in de volgende ronde van het WK.

Polen - Argentinië - TOTO

DOHA – Twee van de beste voetballers ter wereld, Lionel Messi en Robert Lewandowski, spelen woensdagavond tegen elkaar. De inzet is hoog, want de winnaar van deze wedstrijd gaat door naar de volgende ronde van het WK. Argentinië weet dat ze moeten winnen om naar Qatar te gaan, terwijl Polen alleen een gelijkspel nodig heeft. Ook al scoort Messi altijd in het begin van wedstrijden, toch verloor Argentinië hun laatste wedstrijd. Mexico won met 2-0. Polen leidt momenteel hun groep met 4 punten, maar Mexico heeft nog steeds een kans om de volgende ronde te halen als ze gelijkspelen of winnen. Deze wedstrijd zal worden geofficialiseerd door de Nederlandse scheidsrechter Danny Makkelie.

In groep D heeft titelverdediger Frankrijk zich al geplaatst voor de knock-outfase met 6 punten. De Fransen spelen donderdag om 16.00 uur tegen Tunesië, en Tunesië heeft slechts 1 punt. Denemarken heeft ook 1 punt uit hun wedstrijd tegen Australië.

Nederland traint woensdag na hun overwinning op Qatar. Met deze overwinning hebben ze de achtste finales bereikt. Coach Louis van Gaal zal zijn team voorbereiden op de knock-outwedstrijd van zaterdag tegen de Verenigde Staten.

Wie van deze twee helden gaat scoren?!