Uitgelicht: nieuwe wedopties Keuken Kampioen Divisie

Keuken Kampioen Divisie - TOTO

Ook deze vrijdag weer een bomvol programma in de Keuken Kampioen Divisie! Zoals we al eerder schreven heeft TOTO vanaf dit seizoen een aantal fraaie nieuwe wedopties. We lichten ze voor je uit!

Keuken Kampioen Divisie
7 wedstrijden
20 augustus 2021
20.00 uur

BEKIJK ALLE WEDSTRIJDEN

In de derde speelronde van de eerste divisie staan een paar toppers op het programma. Wat te denken van ADO Den Haag – FC Emmen, een affiche dat vorig seizoen nog een Eredivisiewedstrijd was. En ook De Graafschap – NAC Breda is een wedstrijd met een verhaal. Beide ploegen droomden vorig seizoen tot diep in de play-offs van promotie naar het hoogste niveau. Zeven wedstrijden in totaal dus, en met deze nieuwe wedopties van TOTO wordt de Keuken Kampioen Divisie nóg leuker!

Player Specials

Speciale weddenschappen waarbij je doorgaans in kunt zetten op prestaties van – de naam zegt het al – individuele spelers. Bijvoorbeeld Thomas Verheijdt scoort een kopgoal voor ADO Den Haag in de wedstrijd tegen FC Emmen. Of, in combinatie met de uitkomst van de wedstrijd, Thomas Verheijdt scoort, wint en beide teams scoren. Maar ook gecombineerd met een speler van de tegenstader, zoals Thomas Verheijdt en Jeredy Hilterman scoren, is mogelijk.

Speler scoort en wint

Met deze wedoptie combineer je de winst van een club met de doelpuntenmaker. Denk jij dat De Graafschap thuis gaat winnen van NAC Breda, dan kun je de quotering hoger maken door een doelpuntenmaker erbij te voorspellen. Zo is de quotering voor winst van De Graafschap nog geen 2.00, maar scoort aanvallende middenvelder Jonathan Opoku net als vorige week én winnen de Superboeren? Dan krijg je bijna vijf keer je inleg! Deze bet kun je nog specifieker maken met de eveneens nieuwe wedoptie Speler scoort 1e goal en wint, waarbij je dus inzet op winst van De Graafschap en dat Opoku in dit geval de openingstreffer maakt.

Speler scoort X goals of meer

Ons voetbaljargon heeft de term hattrick in de loop der jaren helemaal overgenomen, maar de Engelsen hebben ook een speciaal woord voor een speler die twee keer scoort; een brace. Vanaf dit seizoen kun je in de Keuken Kampioen Divisie inzetten op een speler die een brace of een hattrick maakt, met de wedopties Speler scoort 2 goals of meer of Speler scoort 3 goals of meer. Robert Mühren, toen nog in dienst van Cambuur Leeuwarden, slaagde er vorig seizoen liefst tien keer in minimaal een brace te produceren. Vrijdag op bezoek bij Telstar weer?

Speler scoort in beide helften

Ook nieuw is de wedoptie Speler scoort in beide helften, waarbij je dus inzet op een speler die zowel voor als na rust moet scoren. Een interessante optie wanneer je denkt dat een speler twee keer gaat scoren maar je een hogere quotering zoekt. Deze wedoptie vind je voor de Keuken Kampioen Divisie alleen bij TOTO!

Competitie Specials

Wat de Keuken Kampioen Divisie ook zo leuk maakt, is dat er op vrijdagavond doorgaans een vol programma is. Deze vrijdagavond zijn dat er dus weer zeven. Ideaal voor Competitie Specials! Valt er een doelpunt in beide helften van iedere wedstrijd? Scoren álle ploegen? Krijgen we een doelpuntenfestijn en vallen er in ieder duel minstens drie doelpunten? Je kunt er allemaal op inzetten tegen heerlijke quoteringen!

Waar kun je de Keuken Kampioen Divisie zien op tv?

ESPN doet vrijdagavond met een schakelprogramma op het eerste kanaal verslag van alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!