Meespelen met TOTO
is veranderd!

Hoe speel jij mee?

Meespelen met TOTO is veranderd! Het ziet er anders uit en - afhankelijk van de manier waarop je meespeelt - beleef je het spel ook anders. Speel je TOTO met jouw account, dan hebben de app en website een update gekregen. Speel je met de QR-code in de winkel? Dan ga je gebruik maken van een nieuwe app en website. Speel je beide? Dan is er wat meer veranderd.

Bekijk hieronder wat er voor jou is veranderd!

Ik speel alleen met mijn account

Speel je TOTO uitsluitend met je account via de app of (mobiele) website TOTO.nl?

Dan is er weinig veranderd; alleen de website ziet er iets anders uit. Speel je TOTO met je account via de app op je mobiel of tablet, dan vraagt de app jou eenmalig een update uit te voeren. Voor iOS-gebruikers gebeurt dat automatisch of doe je handmatig. Ben je Android-gebruiker, dan moet je de app handmatig updaten.

Heb je de iOS-app nog niet gedownload?
Bekijk hier hoe je dat kunt doen.

Heb je de Android-app nog niet gedownload?
Bekijk hier hoe je dat kunt doen.

Ik speel alleen met QR-code in de winkel

Als je TOTO alleen met de QR-code in de winkel speelt, gaat er iets meer veranderen.

Je kunt niet meer naar TOTO.nl of de huidige TOTO app. De nieuwe website is totowinkel.nl. Dat is ook de enige wijziging, want de website ziet er precies hetzelfde uit als voorheen. Je kunt er ook voor kiezen een QR-code aan te maken via een nieuwe app: TOTO Winkel. Deze nieuwe app ziet er hetzelfde uit als de vorige.

De nieuwe TOTO Winkel apps voor Android en iOS zijn te downloaden via toto.nl/apps

Ik speel met mijn account én in de winkel met QR-code

Als je TOTO met je account speelt én ook met de QR-code in de winkel, gaat er iets meer veranderen.

Met je account kun je nog steeds meespelen via TOTO.nl of de app op jouw mobiel of tablet. Let op, de app moet je wel eenmalig updaten. Voor iOS-gebruikers gebeurt dat automatisch of doe je handmatig. Ben je Android-gebruiker, dan moet je de app handmatig updaten. De (mobiele) website en app zien er anders uit om het nog eenvoudiger te maken mee te spelen.

Speel je daarnaast met een QR-code in de winkel? Je kunt dan niet meer meespelen via TOTO.nl of de huidige TOTO app. De nieuwe website is totowinkel.nl. Dat is ook de enige wijziging, want de website ziet er precies hetzelfde uit als voorheen.