Gratis Copa Libertadores livestream kijken

Livestreams TOTO Sport

Wij, Europese voetballiefhebbers, hebben geen enkele reden tot klagen met de Champions League, Europa League én Conference League. Maar ja, dat zijn dan wel enkel Europese clubs die daaraan meedoen. In andere werelddelen heb je ook het zogeheten 'kampioenenvoetbal', zo ook in voetbalminnend Zuid-Amerika.

Hier heet de internationale clubcompetitie CONMEBOL Libertadores, maar dat bekt niet zo lekker. Daarom heet het in de volksmond ook wel 'Copa Libertadores'. Dit is de belangrijkste internationale Zuid-Amerikaanse competitie. Dat live op tv kijken betekent dat je een duur tv-sportabonnement moet afsluiten en daar zit je niet op te wachten. No worries, hier bij TOTO check je het gratis.

Stream Copa Libertadores

Stream Copa Libertadores gratis bij TOTO

Gaat je hart sneller kloppen als je Boca Juniors, River Plate, Flamengo, Palmeiras en Atlético Nacional hoort? De Braziliaanse en Argentijnse topclubs domineren in de Copa Libertadores en staan garant voor spektakel. De wedstrijden zijn zeker op internationaal niveau smullen geblazen. Niet voor niets halen Europese clubs veel Zuid-Amerikaanse voetballers naar hier.

Ben jij wel te porren voor duels om de Copa Libertadores. Kijk dan de wedstrijden hier bij TOTO geheel gratis!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook.

  • Klik bovenaan op ‘Streaming’, kies Zuid-Amerika en dan 'Copa Libertadores'.

  • Het kijken kan beginnen!

Bekijk Copa Libertadores wedstrijden live!

Ja, een nadeel is wel dat ze op wat onhandige tijdstippen gespeeld worden. Vaak rond middernacht en later, want ja... je zit met een tijdsverschil. Maar als voetballiefhebber maakt dat je vast niet veel uit. Blijf je ervoor wakker of leef je toch 's nachts? Slinger de TOTO app aan of log hier op de website in en ga naar het TOTO sportsbook. Daar zie je gelijk welke Copa Libertadores-wedstrijden er op de planning staan. Klik erop en je start de live stream die je meteen laat zien wat er op de Zuid-Amerikaanse velden gebeurt.

Speel mee met Copa Libertadores weddenschappen

Wel zin in wat extra spanning? Speel dan mee met mooie weddenschappen die je live tijdens de wedstrijd afsluit. We bieden bij alle Copa Libertadores-wedstrijden live weddenschappen aan, zodat je mee kunt spelen terwijl de wedstrijd bezig is. Dit zorgt niet alleen voor meer spanning, maar ook levert het je nog betere odds op. Zet in op de uitslag, het verschil in doelpunten, de doelpuntenmakers en nog veel meer. Je kunt letterlijk alle kanten op, want de hoeveelheid weddenschappen is eindeloos!

Je kunt meedoen met weddenschappen op alle wedstrijden die in de Copa Libertadores competitie gespeeld worden en bij TOTO mis je geen enkel duel. Log in of maak een account aan en speel mee. Met TOTO haal je de beste voetbalbeleving in huis!

ZET IN & WIN!