Gratis PSG livestream kijken

Livestreams TOTO Sport

In de laatste jaren is Paris Saint Germain uitgegroeid tot een van de grootste voetbalclubs ter wereld. De club uit de Franse hoofdstad rijgt deze eeuw de kampioenschappen aaneen. Er zijn met onder anderen Zlatan Ibrahimovic, David Beckham, Neymar, Lionel Messi en Kylian Mbappe de nodige sterren die het tenue van PSG hebben gedragen in de afgelopen decennia. Daarom kijken er steeds meer fans graag live naar de wedstrijden van Les Parisiens. Er is natuurlijk geen betere plek om dit te doen dan hier bij TOTO!

Ga met de button hieronder naar de wedstrijden die je live wilt bekijken van PSG.

Stream Paris Saint Germain

Stream Paris Saint Germain gratis bij TOTO

De traditionele rivaal van de Parijzenaren is Olympique Marseille. Wedstrijden tussen beide kemphanen staan bekend als Le Classique. Deze leveren vaak een heetgebakerde strijd op. PSG werkt hun thuiswedstrijden af in het Parc des Princes, dat plaats biedt aan een kleine 48.000 toeschouwers. De volledige naam is Paris Saint-Germain Football Club en deze is ontstaan na een fusie tussen meerdere andere clubs in 1970.

Na deze periode is PSG langzaamaan uitgegroeid tot een begrip in Frankrijk en ver daarbuiten. Nog voor de overname door Qatar Sports Investments in 2011 waren er namelijk ook al grote spelers actief, zoals Ronaldinho, George Weah en Nicolas Anelka.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook. (zorg dat je een keer bij ons gespeeld heb)

  • Zoek naar 'Paris Saint Germain'

  • Selecteer de wedstrijd die jij wil zien en het kijken kan beginnen!

Bekijk PSG wedstrijden live!

Nooit meer een live wedstrijd van PSG missen? TOTO zorgt ervoor dat je alles vanaf de beste plaatsen kunt volgen. Met onze gratis PSG livestreams kun je vanaf elke gewenste locatie de verrichtingen van Paris Saint Germain op de voet volgen. Kijk hoever de club uit Parijs het dit jaar in de Champions League gaat schoppen en of ze ook dit seizoen weer de Ligue 1 naar hun hand kunnen zetten. Ga naar ons TOTO sportsbook voor het programma, zodat je precies weet wanneer de wedstrijden zijn.

Speel mee met Paris Saint Germain

Paris Saint Germain via een livestream volgen maakt kijken al extra spannend, maar er kan uiteraard ook op wedstrijden worden ingezet. TOTO biedt de mogelijkheid om in te zetten op allerlei elementen van PSG wedstrijden zoals uitslagen, doelpuntenmakers, kaarten en de correcte score. Daarnaast zijn er geregeld verschillende specials voor voetbalfans. Ga nu naar de website van TOTO en maak een account aan om niets meer van Paris Saint Germain te hoeven missen!

Speel mee