Een lastige wedstrijd zo vlak voor de Champions League. Beide teams kunnen het zich niet veroorloven deze wedstrijd wat rustiger aan te doen. Er staat een hoop prestige op het spel en een goede positie op de ranglijst.

Atletico Madrid – Barcelona
Zaterdag 14 oktober 2017
20.45, Estadio Wanda Metropolitano

Meer dan 2,5 doelpunten @ 1,84

Barcelona liep nog geen averij op dit seizoen. Alle 7 wedstrijden werden gewonnen in de Primera Division. Met Betis, Alaves, Espanyol, Getafe, Eibar, Girona en Las Palmas niet echt de moeilijkste tegenstanders. Het programma was ze tot nu toe erg goed gezind. De tegenstander van dit weekend is er gelijk één van formaat. De ploeg van Diego Simeone heeft ook in het nieuwe stadion de smaak te pakken en is daar voor de competitie nog ongeslagen. Door 3 gelijke spellen in uitwedstrijden is er al een behoorlijk gat met Barcelona. De tweede plek is echter maar één punt weg.

Atletico Madrid mist met Lucas Hernandez en Felipe Luis twee linkerverdedigers. Dit zou nog weleens voor problemen kunnen zorgen met een Barcelona dat natuurlijk aanvallend fenomenaal is met Suarez en een werkelijk ontketende Messi.

Onze voorspelling: Beide teams halen het beste in elkaar naar boven. De laatste 2x won Barcelona met 1-2.  Meer dan 2,5 doelpunten – je krijgt 1,84 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.