De geur van gras, een universeel begrip. De komende weken gaan de spelers en speelsters op gras spelen. Medio juli wordt het grasseizoen afgesloten op het heilige gras van Wimbledon. Lees hieronder een voorbeschouwing voor de 1e ronde van de Aegon Championships in Londen.

Onze voorspelling: John Isner wint

Lange mannen vandaag aan het werk op het tennistoernooi in Londen. De Kroaat Cilic tegen de Amerikaan Isner. Cilic speelde vorige week in Den Bosch en bereikte daar de halve finale en kan wat vermoeide benen hebben. Isner heeft na Roland Garros alleen maar getraind in en rond Londen.

Isner is met zijn 2 meter en 5 centimeter behoorlijk in het voordeel als hij serveert en wordt nauwelijks gebroken. Veel van zijn wedstrijden eindigen in lange sets, 6-4, 7-5, 7-6. Zijn spel is goed te vergelijken met dat van Ivo Karlovic. Deze Kroaat is zelfs 2 meter en 8 centimeter.

Dat is nu net de speler waar Cilic afgelopen weekend van verloor in Den Bosch. Dat Isner hier gaat winnen van Cilic is dus een goede mogelijkheid. Twee jaar geleden speelden deze twee mannen op Wimbledon tegen elkaar. Cilic won in een thriller met 3-2. Het gras in Londen is sneller dan op Wimbledon. Hierdoor heeft Isner nog meer voordeel met zijn service en zal het nog lastiger worden om gebroken te worden.

John Isner wint – Je krijgt 2,25 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?