De geur van gras, een universeel begrip. De komende weken gaan de spelers en speelsters op gras spelen. Medio juli wordt het grasseizoen afgesloten op het heilige gras van Wimbledon. Lees hieronder een voorbeschouwing voor de 2e ronde van de Aegon Championships in Londen.

Onze voorspelling: Donald Young wint

Vandaag speelt Victor Troicki tegen Donald Young. De Serviër heeft gisteren bijna 3 uur op de baan gestaan tegen zijn landgenoot, Janko Tipsarevic. Een kleine counterpuncher met een dubbelhandige fore- en backhand. Donald Young was op de 1e dag van het toernooi al snel klaar en speelde ook nog een dag eerder. Hij won de 1e set in de tiebreak tegen Nick Kyrgios die onfortuinlijk viel en moest opgeven.

Troicki is afgelopen week vader geworden en sprak al eerder de hoop uit snel thuis te zijn bij zijn gezin. Donald Young is een linkshandige speler met harde slagen in zijn arsenaal, die zich goed thuis voelt op het gras.

Troicki is vermoeid, Donald Young is erg uitgerust. Troicki moet erg omschakelen van een dubbelhandige tegenstander naar linkshandige hardhitter, Young voelt zich erg thuis op deze snelle baan. Troicki zit met zijn hoofd thuis bij zijn gezin, Young wil graag een ronde verder.

Donald Young wint – Je krijgt 2,10 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?