De geur van gras, een universeel begrip. De komende weken gaan de spelers en speelsters op gras spelen. Medio juli wordt het grasseizoen afgesloten op het heilige gras van Wimbledon. Lees hieronder een voorbeschouwing voor de 1e ronde van Halle.

Onze voorspelling: Dustin Brown wint

De man met veel bravoure en show gaan we vandaag aan het werk zien, Dustin Brown. De man met de lange dreads en het uitstervende serve en volley-spel. Hij neemt het op tegen de Canadees Vasek Pospisil, ook een speler met een sterke service.

De quoteringen had ik hier veel dichter bij elkaar verwacht, maar Brown wordt nu wel echt als een grote underdog gezien. Brown voelt zich op het gemak op het gras en speelt hier ook nog een thuiswedstrijd. Soms brengt dat extra druk met zich mee, Brown vindt dit alleen maar mooi.

Pospisil won vorige week van twee Nederlanders, van Middelkoop in de kwalificaties en van Griekspoor in de 1e ronde. Hij heeft de afgelopen 2 jaar een terugval gehad op de ranking, door blessures en tegenvallende uitslagen. Hij krabbelt nu weer wat op, maar Brown gaat vandaag de show stelen.

Dustin Brown wint – Je krijgt 2,23 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?