Liverpool staat met anderhalf been in de finale en Real Madrid staat thuis in pole position om voor de zevende keer in de historie (record) de Champions League finale te bereiken. Lees hier de voorbeschouwing.

Real Madrid – Bayern München
Dinsdag, 1/5/2018
20:45, Bernabéu

Onze wedtip: Twee of drie doelpunten @ 2.17

Vorige week waren veel Nederlandse voetbalfans er eens goed voor gaan zitten. In de Allianz Arena begon Arjen Robben in de basis tegen Real Madrid. Maar al na acht minuten werd dat voor de fans maar bovenal voor Bayern en Robben zelf een grote teleurstelling. De Bedummer moest er met een spierblessure van af. Dag halve finale Champions League, want de return van woensdag komt ook te vroeg. En dat is een aderlating voor de Duitse recordkampioen. In de eerste ontmoeting tegen Real werd Robben vervangen door Thiago. Daardoor schoof Thomas Müller door naar de rechterkant. De continue dreiging van Robben, die vaak twee man aan zich bindt, werd overduidelijk gemist. Bayern München kwam nog wel op voorsprong door een knappe goal van back Josua Kimmich. Maar vlak voor rust was daar de back van de Koninklijke; Marcelo nam de bal vol op zijn wreef en schoot prachtig raak. De tweede helft kwam Bayern er niet echt meer aan te pas, Real was duidelijk sterker wat uiteindelijk in de 1-2 winst resulteerde. Nu kan de ploeg van Zinedine Zidane het thuis af maken. Bayern Munchen is er namelijk nog nooit in geslaagd om een 2-1 thuisverlies in de knock-out fase om te draaien.

AS Roma – Liverpool
Woensdag, 2/5/2018
20:45, Stadio Olimpico

Onze wedtip: AS Roma wint de 1e helft @ 2.71

Van de andere halve finale werd door Liverpool en AS Roma een waar spektakelstuk gemaakt. De Reds die dit Champions League seizoen bijna altijd voor spektakel op Anfield zorgen stonden na 68 minuten met 5-0 voor. Een puike prestatie, waar Georginio Wijnaldum een sterke wedstrijd speelde. Maar de Engelsen zullen toch niet helemaal tevreden zijn, want AS Roma kwam nog terug tot 5-2. Dat zorgt er voor dat de Italianen thuis aan een 3-0 overwinning genoeg hebben. En na de galavoorstelling tegen Barcelona in de kwartfinale (3-0) acht geen enkele Romein dat als onmogelijk. Dan moet het wel echt aanzienlijk beter. Op Anfield hebben Kevin Strootman en co alle hoeken van het veld gezien en moeten ze blij zijn dat de marge bij drie goals is gebleven.

Onze voorspelling:
Real Madrid – Bayern München: Er worden twee of drie doelpunten gescoord > 2.17
AS Roma – Liverpool: AS Roma wint de 1e helft > 2.71
Als je €10,- inzet op bovenstaande voorspelling maak je kans op > € 58,-

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.