Liverpool, Rome, München en Madrid kijken al weken uit naar de aankomende twee weken. We zijn aanbeland bij de halve finales van de Champions League. Lees hier de voorbeschouwing.

Liverpool – AS Roma
Dinsdag, 24/4/2018
20:45, Anfield

Onze wedtip: Minder dan 2.5 goals @ 2.18

De eerste halve finale gaat op dinsdag tussen Liverpool en AS Roma. De eerste ontmoeting is dus op Anfield en over een week is de return in Stadio Olimpico. Een voordeel voor de Romeinen zo bewezen zij in de kwartfinale tegen Barcelona met een spectaculaire 3-0 overwinning. Liverpool trof in de kwartfinale het sterren ensemble van Manchester City. En dat hebben de Citiszins geweten. De Reds walste met name de eerste wedstrijd over City heen. Met het hele stadion er achter werd er met maar liefst 3-0 gewonnen. Daardoor was de return een formaliteit. Ondanks de snelle goal van Gabriel Jesus, wist Liverpool ook die wedstrijd te winnen (1-2). Een knappe prestatie van de ploeg van Jürgen Klopp want Manchester City leek in de Premier League ongenaakbaar. Voor Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk is het een speciale wedstrijd want zij spelen voor het eerst een Champions League halve finale. Voor Wijnaldum misschien nog net iets meer omdat zijn directe tegenstander oud-PSV maatje Kevin Strootman is. Tegenstander AS Roma is de huidige nummer drie in de Serie A en schakelde zoals gezegd heel knap Barcelona uit. Terwijl het in Camp Nou 4-1 voor de Catalanen won het thuis dus met 3-0 knap. En dat had eerlijk gezegd niemand verwacht. Liverpool zal zeker het thuisvoordeel dus moeten gaan uitbuiten om de kansen op een finaleplaats te vergroten.

Bayern München – Real Madrid
Woensdag, 25/4/2018
20:45, Allianz Arena

Onze wedtip: Halftime/Fulltime: X/X @ 4.91

De tweede halve finale is natuurlijk eigenlijk een affiche voor een finale. In de Allianz Arena ontvangt Bayern München, Real Madrid. Bayern München trof in de kwartfinale het verrassend sterke Sevilla. De Spanjaarden schakelde in de achtste finale namelijk nog Manchester United uit. Maar in de tweestrijd met Bayern moest het toch daarin zijn meerdere erkennen. Real Madrid heeft het nodige geluk gehad bij het bereiken van deze halve finale. Dat lukte de ploeg van Zinedine Zidane overigens de afgelopen zes jaar. In Bernabéu was Juventus namelijk dichtbij verlenging toen het met 0-3 voor stond. Toch werd er in de allerlaatste minuut toch nog een penalty toegekend die Cristiano Ronaldo onberispelijk in de rechterkruising schoot. De beide topploegen troffen elkaar 12 keer eerder in München. Maar liefst negen keer won de thuisploeg, één keer werd het gelijk en twee keer won de Koninklijke. Toch is deze kraker altijd een wedstrijd op zich. De vorm van de dag zal bepalen wie de wedstrijd wint. Beide ploegen hebben louter topspelers die allemaal de kwaliteit hebben om een wedstrijd te beslissen. Dat maakt waarom dit zo een mooie wedstrijd is.

Onze voorspelling:
Liverpool – AS Roma: Minder dan 2.5 goals @ 2.18
Bayern München – Real Madrid: Halftime/Fulltime: X/X @ 4.91
Als je €10,- inzet op bovenstaande voorspelling maak je kans op > € 107,-

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.