De returns van de kwartfinale van de Champions League staan op het programma. De meeste wedstrijden lijken al gespeeld, maar dat neemt niet weg dat de wedstrijden heel interessant zijn om een weddenschap op af te sluiten. Lees hier de voorbeschouwing.

AS Roma – Barcelona
Dinsdag, 10/4/2018
20:45, Stadio Olimpico

Minder dan 3,5 doelpunt @ 1,45

AS Roma maakt het zichzelf niet makkelijk in Camp Nou door 2x in eigen doel te schieten. Mede hierdoor kijken de Romeinen tegen een 4-1 achterstand aan. Waar Messi dit weekend vrolijk door ging en eigenhandig Leganes met 3-1 klopte, ging AS Roma thuis onderuit tegen Fiorentina met 0-2. Directe plaatsing voor de Champions League van volgend seizoen staat nu op de tocht. Komend weekend speelt AS Roma de derby van Rome tegen Lazio en dat is een directe concurrent voor het miljardenbal van volgend seizoen. Barcelona ontvangt komend weekend Valencia, de ploeg die Real Madrid dit weekend van de 3e plek stootte. Het lijkt er daarom sterk op dat beide teams gaan tanken voor hun wedstrijden van komend weekend.

Manchester City – Liverpool
Dinsdag, 10/4/2018
20:45, Etihad Stadium

Manchester City wint met handicap 0-1 @ 2,02

De andere kwartfinale gaat tussen Manchester City en Liverpool. City draait op dit moment minder dan we gewend zijn, een 3-0 verlies vorige week tegen Liverpool op Anfield Road en Manchester United bedierf het kampioensfeestje in de Manchester Derby dit weekend. Toch weten we allemaal wat dit team kan en geven wij ze een goede kans dat ze dichtbij gaan komen om de 3-0 achterstand goed te maken. Daarnaast is Liverpool uit en thuis, zeker tegen de topclubs, een wereld van verschil en als Liverpool van plan is de bus te gaan parkeren daar kan City prima doorheen voetballen.

Onze voorspelling:
AS Roma – Barcelona: Minder dan 3,5 doelpunt > 1,45
Manchester City – Liverpool: Manchester City wint met handicap 0-1 > 2,02
Als je €10,- inzet op bovenstaande voorspelling maak je kans op > € 29,29

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.