De returns van de kwartfinale van de Champions League staan op het programma. De meeste wedstrijden lijken al gespeeld, maar dat neemt niet weg dat de wedstrijden heel interessant zijn om een weddenschap op af te sluiten. Lees hier de voorbeschouwing.

Bayern München – Sevilla
Woensdag, 11/4/2018
20:45, Allianz Arena

Meer dan 3,5 doelpunt @ 1,88

Bayern München was al Rekordmeister van Duitsland, maar wist afgelopen weekend een nieuw kampioenschap toe te voegen. In Sevilla hebben ze een prima uitgangspositie neergezet voor de return in München. De 2-1 overwinning maakt het er niet naar dat het een spannende wedstrijd gaat zijn, maar in de vorige ronde won Sevilla op Old Trafford en schakelde Manchester United uit.  De club uit München scoort makkelijk en loopt vaak ook tegen een tegendoelpuntje aan en Sevilla heeft laten zien op vreemd terrein tegen grotere clubs te kunnen scoren.

Real Madrid – Juventus
Woensdag, 11/4/2018
20:45, Santiago Bernabeu

Gelijkspel @ 4,00

Wat een doelpunt maakte Cristiano Ronaldo vorige week in de Allianz stadium. Een heuse omhaal en op het hoogste niveau, niet even in een oefenwedstrijdje. Real Madrid won met 3-0 en dat is natuurlijk een comfortabele voorsprong. Dybala ontving een rode kaart en is geschorst. Juventus is hierdoor aanvallend gehavend. Onze verwachting is dat Real Madrid de volgende ronde binnen wil slepen en Juventus wil niet nog een oor wassing. Het zal geen salonremise worden, maar als de wedstrijd na een uur op een gelijkspel afstevent, zullen beide team er vrede hebben.

Onze voorspelling:
Bayern München – Sevilla: Meer dan 3,5 doelpunt > 1,88
Real Madrid – Juventus: Gelijkspel > 4,00
Als je €10,- inzet op bovenstaande voorspelling maak je kans op > € 75,20

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.