We zijn aanbeland bij de kwartfinales in de Champions League. En dat zijn vier ongekend mooie potjes. Te beginnen met een herhaling van de finale van vorig seizoen en een ontmoeting tussen Der Rekordmeister en dé verrassing van dit CL seizoen. Lees hier de voorbeschouwing.

Juventus – Real Madrid
Dinsdag, 3/4/2018
20:45, Allianz Stadium

Halftime/Fulltime: X/X > 4.30

Al dertien wedstrijden lang krijgt Juventus in de Serie A geen enkele goal tegen. De laatste club die dat lukte was Hellas Verona. Ook is de Oude Dame al 24 wedstrijden ongeslagen, inclusief de wedstrijden in de Champions League. In de achtste finale trof Juve, Tottenham Hotspur. Waar het in de eerste ontmoeting thuis gelijk werd, won het knap het tweede duel op Wembley. Toen werd het in de eerste helft nog overlopen door de Spurs maar in de tweede helft waren er twee ijzersterke momenten van de ploeg genoeg om met 1-2 voor te staan. En op het moment dat Italianen voorstaan komt er iets los. Dan verdedigen ze met passie en zoveel overtuiging dat het heel lastig is om door te komen. Met Giorgio Chiellini en Gianluigi Buffon als absolute aanjagers en vormgevers van achteruit wist het de Spurs te verslaan. Nu treft het in de vorm van Real Madrid een tegenstander van een ander kaliber. De laatste keer dat de twee topploegen elkaar troffen was in de finale van de Champions League van vorig seizoen. Toen werd het 1-4 voor de Koninklijke. De kracht van Real Madrid is dat het er eigenlijk altijd staat wanneer het echt moet. Getuige ook de achtste finale tegen Paris Saint-Germain. Dan komt de kwaliteit en de onoverwinnelijkheid van de ploeg bovendrijven. Maar de Madrilenen zijn dit seizoen misschien niet zo sterk als de voorgaande seizoenen, getuige de derde plaats in de competitie en de 15 punten achterstand op Barcelona. Dat moet Juventus enige houvast geven in de tweestrijd met Real.

Sevilla – Bayern München
Dinsdag, 3/4/2018
20:45, Estadio Ramón Sánchez Pizjuán

Dubbele kans: Sevilla of X > 2.08

De andere kwartfinale gaat tussen Bayern München en dé verrassing van dit Champions League seizoen; Sevilla. De Spanjaarden schakelde in de achtste finale Manchester United uit. Dat is voor de rijkste club ter wereld een schande. Maar des te knapper van de Rojiblancos. Door een 1-2 overwinning op Old Trafford door twee goals van Wissam Ben Yedder stoomde Sevilla door naar de kwartfinale. Dit terwijl Sevilla in de competitie ‘slechts’ op een zesde plaats staat. In het miljardenbal is Sevilla thuis vooralsnog ongeslagen dit seizoen. In die kwartfinale treft het nu de recordkampioen uit Duitsland, Bayern München. In de Bundesliga speelt Bayern een ouderwets sterk seizoen. Met 17 (!) punten voorsprong op nummer twee Schalke 04 wordt het naar alle waarschijnlijkheid voor de 7e achtereenvolgende keer kampioen. De focus zal daarom iets meer op het winnen van de Champions League liggen, dat zal echt veel glans aan het seizoen geven.

Onze voorspelling:
Juventus – Real Madrid: Halftime/Fulltime: X/X > 4.30
Sevilla FC – Bayern München: Dubbele kans: Sevilla of X > 2.08
Als je €10,- inzet op bovenstaande voorspelling maak je kans op > € 89,44

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Speel Bewust - Toto