Chelsea wist de volle buit te pakken in de Champions League en de ploeg die op bezoek komt, AS Roma, staat op 4 punten uit 2 wedstrijden. Een wedstrijd om naar uit te kijken en te volgen vanaf het puntje van je stoel.

Chelsea – AS Roma
Woensdag, 18 oktober 2017
20.45, Stamford Bridge

Meer dan 2,5 doelpunten @ 1,69

Bij winst slaat Chelsea een gat van 5 punten naar plek 3 en met daarna nog 9 punten te verdelen zetten ze een hele grote stap richting de knock out-fase. AS Roma blijft met een gelijkspel een puntje voor op Atletico Madrid, ongeacht de uitslag van de Madrilenen tegen Qarabag. Dat is psychologisch toch een voordeel.

Je moet je alleen afvragen of het verstandig is om voor een gelijkspelletje te komen op Stamford Bridge. Het is wel een Italiaanse insteek om niet te willen verliezen, maar Chelsea is een te sterke ploeg om de bus te parkeren en hopen op een wonder en een 0-0.

AS Roma is aan een hele goed reeks bezig, ook in de Serie A, met meest recent een knappe overwinning uit bij AC Milan. We verwachten dat AS Roma het gevecht aan gaat en niet met 10 man voor de goal gaat hangen.

Dit wordt een leuke pot voetbal met aardig wat doelpunten.

Onze voorspelling: Een open wedstrijd waar de spitsen gaan profiteren van de aanvallende intenties van de tegenstander. Meer dan 2,5 doelpunten – je krijgt 1,69 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.