De Confederations Cup gaat beginnen. Het voorbereidingstoernooi voor het WK in Rusland. Lees hieronder een voorbeschouwing van de 1e speelronde van Groep A.

Groep A

Rusland
Nieuw-Zeeland
Portugal
Mexico

Voorbeschouwing: Rusland – Nieuw-Zeeland  

Onze voorspelling: 1-0

Het thuisland trapt het toernooi af tegen Nieuw-Zeeland. Rusland doet mee omdat het gastland is van het WK volgende zomer en daarom ook van dit toernooi. De tijd dat we de Russische toppers in het buitenland aan het werk zagen is voorbij. Vrijwel alle spelers uit de Russische selectie spelen in het eigen land. Het team sprankelt niet, heeft geen uitgesproken vedette en oogt erg saai.

Nieuw-Zeeland is de kampioen van Oceanië en dat zijn ze alleen omdat Australië voetballend gezien onder de Aziatische vlag voetbalt. Nieuw-Zeeland herbergt 2 voetballers die we van de Nederlandse velden kennen. Ryan Thomas van PEC Zwolle is basisspeler van the All Whites. RKC-doelman Tamati Williams komt voornamelijk in actie op de training.

Nieuw-Zeeland en Rusland spelen allebei vanuit de organisatie. Nieuw-Zeeland om de schade te beperken en Rusland omdat ze niet voldoende kwaliteit hebben om Nieuw-Zeeland onderste boven te spelen    

Minder dan 2,5 doelpunt – Je krijgt 1,85 keer je inleg terug.


Portugal fan - Toto

Voorbeschouwing: Portugal – Mexico

Onze voorspelling: 3-1

Portugal werd afgelopen zomer Europees kampioen in Frankrijk en gaat als afgevaardigde van Europa dit toernooi spelen. Mexico won de Gold Cup en doet mee namens Noord- en Midden-Amerika.

Mexico is een hele frivole ploeg, waar een generatie doorbreekt die heb goed deed op de jeugdtoernooien en de gouden medaille won op de Olympische Spelen van 2012. Voornamelijk in de aanval zijn er voldoende opties en scoren ze makkelijk.

Aan de andere kant staat de beste voetballer van de wereld van dit moment, Cristiano Ronaldo. Zeker in het laatste deel van het seizoen in bloedvorm en volop scorend. Ik verwacht een doelpuntrijke wedstrijd, waarbij Portugal aan het langste eind trekt.

Meer dan 2,5 doelpunt – Je krijgt 2,01 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?

De Confederations Cup wordt om de vier jaar georganiseerd door de FIFA. De landenteams die spelen zijn de kampioenen van zes overkoepelende continentale voetbalbonden, en ook de wereldkampioen van 2014 (Duitsland) en het gastland (Rusland).