De Confederations Cup maakt zich op voor de laatste groepswedstrijden. Het voorbereidingstoernooi voor het WK in Rusland. Lees hieronder een voorbeschouwing van de 3e speelronde van Groep A.

Groep A

Rusland
Nieuw-Zeeland
Portugal
Mexico

Voorbeschouwing: Mexico РRusland 

Onze voorspelling: Gelijkspel tussen Mexico en Rusland

Dat de bondscoach van Mexico niet 2 interlands achter elkaar met dezelfde opstelling speelt, dat wist ik wel maar dat hij tegen Nieuw-Zeeland met een B-team zou spelen kwam als een grote verrassing. Dat hij daarmee mijn wedtip in de wielen reed zorgt er voor dat hij even niet populair is bij mij.

Ik ben nog steeds van mening dat Mexico een hele goede ploeg heeft en ik verwacht nu ook wel weer de sterkste opstelling, maar ik sta er niet van te kijken als de coach voor het gelijke spel gaat om zich te plaatsen voor de halve finale. Zeker ook omdat Rusland een goede 2e helft heeft neer gezet tegen Portugal. Mexico zal ze niet overlopen en het zal van de intenties afhangen hoe het spelbeeld zal zijn. Mijn inschatting is dat het lang gelijk op gaat en dat Mexico daardoor tijdens de wedstrijd voor zekerheid gaat kiezen en voor een gelijkspel gaat of de voorsprong gaat verdedigen in plaats van proberen uit te bouwen.

Minder dan 2,5 doelpunten – Je krijgt 1,71 keer je inleg terug.


Portugal fan

Voorbeschouwing: Nieuw-Zeeland – Portugal

Onze voorspelling: Portugal wint

Gelukkig maakte Portugal een hoop goed tegen Rusland en was hier onze wedtip wel winnend. Waren ze de 1e helft vele malen beter dan Rusland, in de 2e helft kropen ze in hun schulp en kozen er voor de voorsprong te verdedigen en kwamen daardoor een paar keer goed weg.

Nieuw-Zeeland scoorde tegen Mexico en kreeg nog meer kansen. Dit was wel tegen Mexico B, dus we moeten dit wel in het juiste perspectief zien. Portugal speelt graag vanuit de omschakeling en schroomt ook niet om in te zakken op eigen helft als de tussenstand is zoals zij willen.

Ik zie Nieuw-Zeeland daarom niet scoren en Portugal zal niet de effort in de wedstrijd steken om 4x te scoren. Vandaar dat ik maximaal 3 doelpunten zie en zelfs dat zou aan de hoge kant zijn.

Minder dan 3,5 doelpunten – Je krijgt 1,59 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?

De Confederations Cup wordt om de vier jaar georganiseerd door de FIFA. De landenteams die spelen zijn de kampioenen van zes overkoepelende continentale voetbalbonden, en ook de wereldkampioen van 2014 (Duitsland) en het gastland (Rusland).