De Confederations Cup gaat beginnen. Het voorbereidingstoernooi voor het WK in Rusland. Lees hieronder een voorbeschouwing van de 1e speelronde van Groep B.

Groep B

Kameroen
Chili
Australië 
Duitsland

Voorbeschouwing: Kameroen – Chili  

Onze voorspelling: 0-2

Kameroen en Chili treffen elkaar in Moskou voor de 1e wedstrijd in Groep B. Kameroen wilde graag tegen een ander Zuid-Amerikaans land oefenen en kwam uit bij Colombia. Zij liepen tegen een behoorlijke zeperd aan en verloren met 0-4. Andre Onana verdedigde het Kameroenese doel en is toch niet gewend 4x te moeten vissen.

Chili oefende tegen Roemenië en tegen het gastland, Rusland. Beide keren werd er niet gewonnen. Tegen Rusland werd het 1-1 en van Roemenië werd 3-2 verloren. Tegen de Roemenen stond het al snel 2-0 voor Chili. Vlak na de 1-2 kreeg Medel rood en was het vuur uit het spel.

Chili zal er klaar voor zijn tegen Kameroen als het er echt om gaat en een goede start maken aan het toernooi.

Chili wint – Je krijgt 1,61 keer je inleg terug.


Duitsland fans - Toto

Voorbeschouwing: Australië – Duitsland

Onze voorspelling: 0-3

Duitsland is de regerend wereldkampioen. Trainer Löw ziet dit toernooi echt als voorbereidingstoernooi en heeft zijn beste spelers thuis gelaten. Er lopen echter meer dan genoeg goede spelers in Duitsland dat ze nog steeds als favoriet van het toernooi worden gezien.

Australië is kampioen van Azië en verdiende daarmee een ticket voor dit toernooi. Vorige week wonnen ze de belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Saudi-Arabië met 3-2.

We krijgen een Duitse ploeg te zien waarvan alle spelers zich willen bewijzen om volgend jaar weer mee naar Rusland te mogen. Dit wordt een makkelijke Duitse overwinning.

Duitsland met handicap 1-0 – Je krijgt 2,17 keer je inleg terug.
Wint Duitsland zonder tegendoelpunt? Ja. – Je krijgt 2,46 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?

De Confederations Cup wordt om de vier jaar georganiseerd door de FIFA. De landenteams die spelen zijn de kampioenen van zes overkoepelende continentale voetbalbonden, en ook de wereldkampioen van 2014 (Duitsland) en het gastland (Rusland).