De Confederations Cup gaat beginnen. Het voorbereidingstoernooi voor het WK in Rusland. Lees hieronder een voorbeschouwing van de 2e speelronde van Groep B.

Groep B

Kameroen
Chili
Australië 
Duitsland

Voorbeschouwing: Duitsland – Chili  

Onze voorspelling: Duitsland en Chili spelen gelijk

Een heel mooi affiche krijgen we voorgeschoteld. Duitsland tegen Chili. De wereldkampioen tegen de kampioen van Zuid Amerika. Twee ploegen die erg aan elkaar gewaagd zijn, zeker in de huidige samenstelling van het Duitse team.

Als ik denk aan ploegen die erg aan elkaar gewaagd zijn, dan denk ik al snel aan een wedstrijd met weinig doelpunten. Zeker als je bekijkt dat beide ploegen geacht worden in hun laatste wedstrijd te winnen. Deze wedstrijd tegen de directe concurrent in de poule wil je dan in ieder geval niet verliezen.

De quoteringen zeggen dat er veel gescoord gaat worden, maar ik denk dat daar teveel gewicht wordt gehangen aan de 2 tegendoelpunten die Duitsland kreeg. Dit was voornamelijk slecht keeperswerk van Leno.

Minder dan 2,5 doelpunten – Je krijgt 2,18 keer je inleg terug.


Australie fans - Toto

Voorbeschouwing: Kameroen – Australië

Onze voorspelling: Kameroen wint

Kameroen – Australië is een wedstrijd waarbij verlies uitschakeling betekent en winst meedoen om kwalificatie voor de halve finale. De ploeg uit Kameroen kon redelijk tot goed mee met de sterke Chilenen. Australië kreeg 3 doelpunten tegen, tegen een gedecimeerd Duitsland. Zelf scoorden ze twee keer na fouten van de keeper.

De Ontembare Leeuwen uit Kameroen hebben bij mij een streepje voor bij deze confrontatie. De ploeg zit goed in elkaar. Goede keeper, sterke mannen achterin en aanvallende backs, een technisch begaafd middenveld, sterke spits met een neus voor de goal en een rechtsbuiten die op de brommer is.

Australië zal lang mee kunnen met de Afrikaanse jongens, maar moet het over de hele wedstrijd afleggen. Spits Vincent Aboubakar gaat een plaag zijn voor de defensie en zijn goaltje meepikken.

Kameroen wint – Je krijgt 2,31 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?

De Confederations Cup wordt om de vier jaar georganiseerd door de FIFA. De landenteams die spelen zijn de kampioenen van zes overkoepelende continentale voetbalbonden, en ook de wereldkampioen van 2014 (Duitsland) en het gastland (Rusland).