De Confederations Cup maakt zich op voor de laatste groepswedstrijden. Het voorbereidingstoernooi voor het WK in Rusland. Lees hieronder een voorbeschouwing van de 3e speelronde van Groep B.

Groep B

Kameroen
Chili
Australië 
Duitsland

Voorbeschouwing: Chili – Australië

Onze voorspelling: Chili wint

Wat ik kan waarderen aan Chili is dat ze altijd graag willen voetballen. Het is bijna nooit berekenend, maar meer uit gaan van eigen kracht. Het heeft ze 2x achter elkaar de Copa America opgeleverd.

Deze lichting Chileense spelers is het beste dat ze ooit hebben gehad. Tuurlijk hadden ze in het verleden het gouden spitsenduo Ivan Zamorano en Marcelo Salas, maar ze zijn nu completer. Ze teren niet alleen op een goed spitsenduo, maar hebben ook sterren op het middenveld, in de verdediging en normaal gesproken ook op doel met Claudio Bravo.

Ik verwacht dat Chili van eigen kracht uit gaat en vol voor de overwinning in groep B gaat door een overwinning op Australië.

Chili wint met handicap 0-1. – Je krijgt 2,13 keer je inleg terug.


Duitsland fans - Toto

Voorbeschouwing: Duitsland – Kameroen

Onze voorspelling: Beide teams scoren

Gaat Duitsland de volgende ronde halen? Ja, dat denk ik wel. Overtuigt Duitsland tot nu op dit toernooi? Niet echt. We weten nu inmiddels wel dat de sterkhouders er niet bij zijn, maar het is degelijk en niet sprankelend zoals we de laatste jaren gewend zijn.

Kameroen heeft een geweldige opgave om de volgende ronde te halen. Ze moeten winnen en 3 doelpunten in doelsaldo goed maken op Duitsland om kans te maken op de halve finale. Of het een doelpuntenfestijn gaat worden durf ik niet met zekerheid te zeggen, maar ik zie wel beide teams scoren.

Scoren beide teams? Ja. – Je krijgt 1,67 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?

De Confederations Cup wordt om de vier jaar georganiseerd door de FIFA. De landenteams die spelen zijn de kampioenen van zes overkoepelende continentale voetbalbonden, en ook de wereldkampioen van 2014 (Duitsland) en het gastland (Rusland).