Chili wist met strafschoppen Portugal op de knieën te krijgen, terwijl Duitsland Mexico na een bliksemstart simpel wist te verslaan. Lees hieronder onze voorbeschouwing op deze finale.

Voorbeschouwing: finale Chili – Duitsland

Onze voorspelling: Chili wint

Hoewel Duitsland elk toernooi waaraan het deelneemt favoriet is, was het voorafgaand aan deze Confederations Cup niet helemaal zeker hoe sterk de ‘B-keus’ van Joachim Löw zou zijn. Maar Duitsland hoeft zich voor de toekomst geen zorgen te maken, want ook zonder de absolute sterren spelen ze overtuigend en is het deze Confederations Cup onverslaanbaar gebleken.

De finale wordt een interessante clash tussen stijlen. Ondanks de zware 120 minuten tegen Portugal, voorspellen we dat de Chilenen het nog één keer kunnen opbrengen om al hun passie, energie en fysiek in de wedstrijd te gooien. Hoewel de Duitsers relatief fit zijn, zullen ze in onze ogen hierdoor het onderspit delven.

We voorspellen een 2-1 overwinning voor de Zuid-Amerikanen.

Chili wint – Je krijgt 2,80 keer inleg terug.
Exacte score 2-1 – Je krijgt 9,30 keer inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?

De Confederations Cup wordt om de vier jaar georganiseerd door de FIFA. De landenteams die spelen zijn de kampioenen van zes overkoepelende continentale voetbalbonden, en ook de wereldkampioen van 2014 (Duitsland) en het gastland (Rusland).