FC Groningen heeft inderdaad al een hele tijd niet gewonnen. Onze voorspelling is 3-0 tegen NEC. Groningen verliest aan de andere kant ook niet heel veel. Het zijn gewoon iets teveel gelijke spelen. Het moment om het dubbeltje eens de goede kant op te laten vallen. En dat kan!

NEC komt op bezoek en dat is een ploeg die het heel moeilijk heeft, vooral in uitwedstrijden. Tegen Feyenoord, PSV en Vitesse verliezen kan maar het verlies bij ADO Den Haag en PEC Zwolle zonder een doelpunt te maken is wel tekenend.

Verdedigende problemen bij NEC
Tel daar bij op dat de club uit Nijmegen Buwalda en Dyrestam in de lappenmand hebben en dat sterkhouder Golla geschorst is en je ziet het tij al keren in het voordeel van de Groningers. Golla is de kapstok waarbij trainer Hyballa zijn team al het hele seizoen aan op hangt. Zijn afwezigheid gaat gevoeld worden. Niet alleen verdedigend, maar ook zijn kopkracht bij standaardsituaties.

Opsteker FC Groningen
Aanvaller Bryan Linssen komt terug van een schorsing en dat is een opsteker voor zijn ploeg. Met zijn venijn en werklust is juist hij de man die FC Groningen over het dode punt heen kan tillen. Daarnaast heeft de thuisclub een onderschat talent in de gelederen in de persoon van Simon Tibbling. Deze middenvelder heeft alles in zich om de kracht van NEC weg te nemen in de omschakeling.

Voor Mr. Toto gaat dit de omslag zijn voor FC Groningen en weet NEC niet te scoren.

Voorspelling: FC Groningen (3) – NEC (0)

FC Groningen wint –  Je krijg 1,73 keer je inzet terug
FC Groningen wint zonder tegendoelpunt – Je krijg  2,79 keer je inzet terug

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?