Nog vier wedstrijden te gaan in de Eredivisie met een mogelijk kampioenschap voor PSV. Zij nemen het op tegen Ajax die dat willen voorkomen. Feyenoord neemt het in De Kuip op tegen FC Utrecht in de strijd om plek 4. Lees hier de voorbeschouwing.

Ajax fans - Toto

PSV – Ajax
Zondag, 15/04/2018
16.45, Philips Stadion

Minder dan 3,5 doelpunt @ 1,42

De laatste jaren wordt PSV – Ajax vlak voor het einde van het seizoen gespeeld en regelmatig is het een sleutelwedstrijd in het kampioenschap. Vorig jaar won PSV met 1-0 na een vrije trap van Locadia en verloor mede hierdoor het kampioenschap aan Feyenoord.

Nu is dit weer een sleutelwedstrijd. Bij winst van PSV zijn ze kampioen. Ajax weet dat het kampioenschap een gelopen race is, maar zal ten koste van alles willen voorkomen dat PSV tegen de Amsterdammers kampioen wordt. PSV zal het leuk vinden om hier de titel te pakken, maar wil vooral niet verliezen. Ajax speelt verre van de sterren van de hemel de laatste weken, maar kan dit seizoen in de toppers een hoog niveau halen. We verwachten veel spektakel, maar weinig doelpunten.

Feyenoord De Kuip - Toto

Feyenoord – FC Utrecht
Zondag, 14/04/2018
14.30, De Kuip

Goal @ 1.56

Feyenoord ontvangt in de eigen Kuip het FC Utrecht van Jean Paul de Jong. Beide ploegen zijn vrijwel zeker van de play offs, al is heel Rotterdam volop bezig met de TOTO KNVB Bekerfinale van volgende week. Zal Feyenoord dit zien als generale repetitie of zijn ze al teveel met de wedstrijd tegen AZ bezig? De laatste jaren waren het close overwinningen voor Feyenoord en eerder dit jaar werd het 1-1 in Utrecht. Zondag verwachten we goals in De Kuip en die vallen aan beide kanten.

Onze voorspelling:
PSV – Ajax: Minder dan 3,5 doelpunt > 1,42
Feyenoord – FC Utrecht: Goal > 1,56
Als je €10,- inzet op bovenstaande voorspelling maak je kans op > € 22,15.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Speel Bewust - Toto