Deze wedstrijd kan heel bepalend zijn voor de titelrace. Wat moet de competitieplanner bij de KNVB gedacht hebben? Nog even een mooi affiche voor het einde van het seizoen. Mr. Toto heeft over PSV – Ajax nagedacht en deelt dit met jullie.

Onze voorspelling: 1-2

Titelstrijd
Al bijna het gehele seizoen staat Feyenoord bovenaan. Lang ging de strijd tussen 3 clubs, maar PSV haakte vorige week definitief af voor de strijd om het kampioenschap na een 1-1 uit bij ADO Den Haag. Het gaat nu tussen Ajax en Feyenoord. En PSV? Kunnen zij nu frank en vrij spelen of zit de teleurstelling van vorige week er nog in?

Belasting Ajax
Het drukke programma kan een belangrijke factor zijn bij deze wedstrijd. De wedstrijd tegen Schalke 04 bepaalt of Ajax met een domper naar deze wedstrijd toe gaat of vleugels krijgt en op dezelfde voet doorgaat. In beide gevallen zullen bij de clubs het eerste deel van de wedstrijd afwachtend spelen. PSV hoeft niet en Ajax wil zich mede omwille van de vermoeide benen niet direct in de kaarten laten kijken. Betekent dit dat we een saaie topper krijgen in Eindhoven? Zeker niet! De wedstrijd gaat alleen wat later opbloeien.

Deze wedstrijd gaat echt losbarsten in de 2e helft. Welke tussenstand er ook ontstaat na een minuut of 60, beide ploegen zullen niet tevreden zijn met een gelijkspel en een kleine achterstand zal zorgen voor meer risico’s bij de club die op jacht gaat naar de gelijkmaker.

Voorspelling: PSV (1) – Ajax (2)

In de tweede helft worden meer dan 1,5 doelpunten gescoord. (2e helft weddenschap) – Je krijgt 1,71 keer je inzet terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?