Na de interlands gaat de competitie weer beginnen. De top 3 in Nederland lijkt een gemakkelijk weekend te hebben. Ajax ontvangt Sparta Rotterdam, Feyenoord neemt het op tegen PEC Zwolle en het in vorm verkerende PSV gaat naar de verrassing VVV Venlo.

Ajax Publiek -Toto

Ajax – Sparta
Zaterdag 14 oktober 2017
18:30, Amsterdam Arena

Ajax handicap 0-2  @ 1,95

Er is iets meer rust bij Ajax. Er wordt met wat geluk gewonnen bij SC Heerenveen en het Technisch Hart werd anders ingericht. Sparta komt naar de Johan Cruijff Arena eigenlijk in de wetenschap dat gezien de situatie waarin Ajax zit er niet veel te halen valt. Onderschatting is niet aan de orde, ze hebben geen druk programma met Europees voetbal. Hier vallen goals en die worden gemaakt door Ajacieden.

Feyenoord De Kuip - Toto

Feyenoord – PEC Zwolle
Zaterdag 14 oktober 2017
20:45, De Kuip

Feyenoord handicap 0-1 @ 1,86

Als één club een kleinere club die op bezoek komt niet onderschat, dan is dat Feyenoord. Na de blamage tegen NAC Breda zullen de Rotterdammers tegen PEC Zwolle vol aan de bak moeten. PEC Zwolle doet het goed op de ranglijst, maar is normaliter geen partij voor Feyenoord. Ook hier wint de favoriet ruim.

VVV fans - Toto

VVV Venlo – PSV
Zondag 15 oktober 2017
14:30, De Koel

PSV wint de 1e helft @ 1,82

PSV steekt de laatste weken in vorm. Locadia weet het net te vinden en revelatie Lozano speelt de pannen van het dak. Daarnaast heeft PSV aanvallend voldoende gevaar om VVV Venlo de gehele wedstrijd onder druk te houden. De uitslag zal minder ruim zijn dan de topclubs die thuis spelen, maar PSV weet in de meeste wedstrijd snel te scoren en heeft voldoende zelfvertrouwen opgebouwd om deze minimaal vast te houden en misschien zelfs uit te bouwen.

Onze voorspelling: De topclubs in Nederland doen niet aan onderschatting dit weekend. Dit worden duidelijke overwinningen.

Ajax handicap 0-2  – Je krijgt 1,95 keer je inleg terug.
Feyenoord handicap 0-1 – Je krijgt 1,86 keer je inleg terug.
PSV wint de 1e helft – Je krijgt 1,82 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.