Als Feyenoord nog zicht wil houden op Europese overwintering, dan is dit de wedstrijd waarin het punten moet pakken. Shaktar heeft al 3 punten door de thuisoverwinning tegen Napoli en Feyenoord staat nog op de hatelijke nul.

Feyenoord – Shaktar Donetsk
Dinsdag, 17 oktober 2017
20:45, De Kuip

Minder dan 2,5 doelpunten @ 1,93

Als Shaktar hier niet verliest dan is blijft het Feyenoord op 3 punten houden en met de thuiswedstrijd in Donetsk voor de boeg maken ze een hele goede kans om te overwinteren en door te stromen naar de Europa League. Shaktar speelde vrijdag al vroeg op de avond zijn competitiewedstrijd en is dus goed uitgerust.

Feyenoord is bekomen van de schrik tegen Manchester City. Daar werd een negatieve reeks neergezet, waarin ook verrassend van NAC Breda werd verloren. Een overtuigende overwinning bij AZ zorgt er voor dat die reeks werd doorbroken (uitgezonderd een mat bekerduel met Feyenoord B).

Shaktar komt voor een punt en een overwinning is mooi meegenomen. Feyenoord wil heel graag, maar komt op Champions League-niveau tekort om een wedstrijd naar zich toe te trekken en de wil op te leggen aan de tegenstander.

Onze voorspelling: De ploeg uit Oekraïne wil niet en Feyenoord kan niet. Minder dan 2,5 doelpunten – je krijgt 1,93 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.