In de tweede ronde  van de KNVB Beker zijn er een aantal spannende wedstrijden. De verrassing van het seizoen VVV ontvangt in Venlo cupfighter FC Utrecht. Heerenveen heeft een lange reis voor de boeg en gaat op bezoek in Tilburg bij Willem II. Datzelfde geldt voor Groningen dat op bezoek gaat bij Roda JC. PSV gaat op papier een eenvoudige avond tegemoet in en tegen Volendam.  Lees hier de voorbeschouwing.

VVV fans - Toto

VVV – FC Utrecht
Woensdag, 25 oktober 2017
18.30, De Koel

Dubbele kans: X/VVV @ 1,56

In de eerste ronde troffen beide teams een amateurploeg. VVV ging op bezoek bij Blauw Geel ’38 en kwam in de eerste helft al met 3-0 voor. Dat was tevens ook de eindstand. FC Utrecht speelde tegen de amateurs van Ajax en won met 6-0. Nu in de tweede ronde zal het voor beide teams een lastige wedstrijd worden. VVV is in de competitie goed op dreef en staat op een prima tiende plek. Dat is één plek onder tegenstander FC Utrecht. Smaakmaker bij VVV is middenvelder Clint Leemans. De oud-speler van PSV zet de lijnen uit op het middenveld en is topscorer met vijf goals. Drievoudig bekerwinnaar FC Utrecht rijkte vorig seizoen tot de kwartfinale en werd toen verrassend door Cambuur Leeuwarden uitgeschakeld.

Onze voorspelling: VVV is op dreef en kan in de eigen Koel zomaar voor een verrassing gaan zorgen. Als je nu dubbele kans VVV speelt is dat 1,56 je inleg. Dan zet je in op winst VVV of een gelijkspel, dubbele kansen dus.

Heerenveen fans - Toto

Willem II – SC Heerenveen
Woensdag, 25 oktober 2017
18.30, Koning Willem II Stadion

Draw no bet: Willem II @ 2,20

Willem II lijkt de lijn omhoog te hebben ingezet. De Tricolores wonnen de laatste twee wedstrijden knap in de Eredivisie van respectievelijk FC Twente en FC Groningen. Twee teams die op papier sterker zijn dan Willem II. As woensdag komt er met Heerenveen ook zo een ploeg op bezoek. Maar de Friezen zijn minder in vorm. De ploeg begon uitstekend aan dit Eredivisieseizoen, maar de laatste drie wedstrijden gingen verloren. De laatste wedstrijd die Heerenveen won was uitgerekend in Tilburg tegen Willem II. De defensie van de ploeg van Jurgen Streppel moet vooral sterk rekening gaan houden met de in vorm zijnde Fran Sol. De Spanjaard scoorde in de laatste twee wedstrijden drie keer.

Onze voorspelling: Draw no bet > Willem II. Hierbij zet je alleen in op winst of verlies, gelijkspel is uitgesloten. Gezien de vorm van beide ploegen en het thuisvoordeel dat Willem II heeft, verwachten wij een overwinning voor de Tricolores, dat is met draw no bet 2,20 keer je inleg.

FC Groningen fans - Toto

Roda JC – FC Groningen
Woensdag, 25 oktober 2017
18.30, Parkstad Limburg Stadion

Gelijkspel @ 3,40

Twee ploegen die het in het huidige Eredivisieseizoen wat lastiger hebben treffen elkaar in Limburg. Roda is de rode lantaarndrager en wist nog maar twee keer te winnen dit seizoen. In ronde 1 van de KNVB beker trof Roda de amateurs van Capelle en won het eenvoudig met 5-0. Groningen speelde ook tegen amateurs en had het wat lastiger tegen USV Hercules. 4-2 was daar de eindstand in het voordeel van Groningen. Voor de wedstrijd tegen Roda JC moeten de Groningers in ieder geval Mimoun Mahi en Oussama Idrissi missen. Het tweetal is vanwege een ontoelaatbare houding en ontoelaatbaar gedrag uit de selectie gezet. Daardoor missen zij deze bekerwedstrijd en de wedstrijd van komend weekend tegen Sparta.

Onze voorspelling: Een gelijkspel. Beide teams worstelen met de vorm en zullen met minder zelfvertrouwen spelen, dit zal zijn weerslag hebben op de wedstrijd met een gelijkspel tot gevolg, met een quotering van 3,40.

PSV publiek - Toto

FC Volendam – PSV
Donderdag, 26 oktober 2017
18.30, Kras Stadion

Handicap 2-0: PSV @ 1,85

In het Kras Stadion is het de nummer laatst van de Jupiler League, Volendam, tegen de koploper van de Eredivisie. Dat zal voor Volendam een hele grote kluif worden en waarschijnlijk een onneembare vesting. De Eindhovenaren zijn in vorm en wisten in de laatste vier competitiewedstrijden maar liefst 19 keer te scoren. Met de Mexicaanse smaakmaker Hirving Lozano als absolute vormgever. De laatste wedstrijd die Volendam wist te winnen was in de vorige ronde van de KNVB Beker tegen de amateurs van Quick Boys. Daarna verloor het drie keer en speelde het twee keer gelijk. Bij PSV vielen in de wedstrijd tegen Heracles van afgelopen zondag Gaston Pereiro en Jurgen Locadia uit met op het oog een lichte blessure. De vraag is of zij zullen starten tegen Volendam.

Onze voorspelling: De aanvalsdrift van de Einhovenaren gaat Volendam een ruime nederlaag opleveren. PSV wint met een virtuele achterstand van 2-0 (handicap 2-0) en dat is 1.85 keer je inleg.

Speel de tweede ronde van de KNVB Beker als volgt en maak van €5,- > € 108,-.

VVV – FC Utrecht > Dubbele kans: X/VVV
Willem II – SC Heerenveen > Draw no bet: Willem II
Roda JC – FC Groningen > X
FC Volendam – PSV  > Handicap 2-0: PSV

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.