Dinsdag 11 en woensdag 12 april zijn er de kwartfinales van de Champions League. Woensdag is het de beurt aan Atletico Madrid en Leicester City. Onze Mr Toto voorspelt dat Atletico Madrid met 2-0 gaat winnen.

Vorig seizoen behaalde Atletico Madrid voor de tweede keer in korte tijd de Champions League-finale. Als we naar de knock out-fase kijken dan deden ze dit tegen PSV, Barcelona en Bayern Munchen. De uitslagen in deze thuiswedstrijden? 0-0, 2-0 en 1-0. Weinig doelpunten en 3x een clean sheet.

Het seizoen ervoor haalde Atletico Madrid de kwartfinale en verloor van Real Madrid na eerder Bayer Leverkusen uitgeschakeld te hebben. De uitslagen in de thuiswedstrijden? 1-0 en 0-0. Weinig doelpunten en 2x een clean sheet.

Weer een jaar eerder haalde Atletico Madrid ook de finale. Ze speelden toen tegen AC Milan, Barcelona en Chelsea. De uitslagen in de thuiswedstrijden? 4-1, 1-0 en 0-0. Weinig doelpunten en 2x een clean sheet.

Voorspelling: Atletico Madrid (2) – Leicester City (0)

Atletico Madrid wint zonder tegendoelpunt – Je krijg 1,98 keer je inzet terug
Atletico Madrid wint en er worden minder dan 2,5 doelpunten gescoord – Je krijgt 2,94 keer je inzet terug

Nog meer Champions League voorbeschouwingen.

Borussia Dortmund – AS Monaco
Twee veel scorende ploegen treffen elkaar in Signal-Iduna-Park. Alleen is de vraag in hoeverre de spelers eerst de kat uit de boom kijken en er niet direct vol op de aanval wordt gespeeld. Aubemayang en Dembele aan de ene kant en Falcao of Mbappe aan de andere kant moet eigenlijk een garantie voor doelpunten zijn.

Voorspelling: Borussia Dortmund wint de wedstrijd van AS Monaco.

Juventus – Barcelona
Barcelona is in de vorige ronde goed gewaarschuwd in de uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Op miraculeuze wijze wisten de Spanjaarden zich te plaatsen voor deze ronde. Juventus wist ongeslagen deze kwartfinale te bereiken. Het gaat waarschijnlijk een situatie worden waarbij Barcelona weer zijn slag gaat slaan in de thuiswedstrijd. Deze wedstrijd kan alle kanten op.

Voorspelling: Juventus en Barcelona spelen een gelijkspel.

Bayern München – Real Madrid
Dit is toch wel de mooiste wedstrijd van de kwartfinales. Twee ploegen die al vaak met de cup met de grote oren in de handen hebben gestaan. Real Madrid wint dit seizoen wat vaker in uitwedstrijden na een achterstand en soms zelfs vlak voor tijd. De vraag is alleen of ze het tegen een sterke ploeg als Bayern München kunnen permitteren om überhaupt tegendoelpunten te krijgen. Bayern München zien wij wel als favoriet voor deze wedstrijd.

Voorspelling: Bayern München wint de wedstrijd van Real Madrid.

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?