De clubs staan in de startblokken voor de returns in de Champions League kwartfinale. Nu een ronde verder komen betekent naar de halve finale en een stap dichter bij de finale in Cardiff. Hieronder beschouwen we de vier wedstrijden voor.

Monaco wint van Borussia Dortmund

Monaco verloor voor het laatst in de competitie vlak voor de Kerst. In de Champions League verloren ze met 5-3 uit bij Manchester City, maar we weten inmiddels hoe dat afliep in het prinsendom. Ook bij Dortmund wist Monaco weer 3x te scoren. Ditmaal leverde dat een overwinning op. De Monegasken zijn in de Champions League 9 duels ongeslagen en daar zitten niet de minste clubs tussen als Juventus, Spurs en de eerder genoemde Manchester City.

Je zal het mee maken. De bus waarin je zit krijgt een aantal bommen te verwerken. Gelukkig overleeft iedereen het, maar je teammaatje is gewond en moet onder het mes. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Tuurlijk speelde dat mee in de 2-3 nederlaag tegen Monaco. In de competitie wist Dortmund al 3 wedstrijden niet te winnen en verloren ze zelfs 2x. In de vorige ronde verloren ze met 1-0 van Benfica. Dat konden ze in de thuiswedstrijd makkelijk recht zetten, maar nu moeten ze die uitwedstrijd in met een thuisnederlaag.

Monaco is de ploeg in vorm die zeker in thuiswedstrijden een erg hoog niveau halen. Een overwinning van Monaco heeft een mooie quotering van 2,82. De iets behoudendere speler kiest voor Draw No Bet en kan nog steeds de inleg meer dan verdubbelen.

Monaco (3) – Borussia Dortmund (1)

Monaco wint – Je krijgt 2,82 keer je inzet terug.
Draw No Bet – Bij winst van Monaco krijg je 2,05 keer je inzet terug. Bij een gelijkspel krijg je de inleg terug.

Leicester City – Atletico Madrid (1-2)

Zo heeft Atletico Madrid de uitwedstrijden het liefst. Winnen hoeft niet, maar mag wel. Door de 1-0 thuisoverwinning gaat Atletico Madrid de bal aan Leicester City laten en toeslaan in de omschakeling. Leicester City zal misschien lang in de wedstrijd hoop hebben op de volgende ronde, maar dit Spaanse team staat er als ze er moeten staan.

Voorspelling: Atletico Madrid wint de wedstrijd van Leicester City.

Real Madrid – Bayern Munchen (0-2)

Een knappe overwinning van de Koninklijken in München. Mede ingeleid door de rode kaart van Javi Martinez. Het probleem voor Real Madrid is dat ze moeilijk de nul houden. Een ploeg als Bayern Munchen scoort weer makkelijk. Zeker als Lewandowski weer van de partij is. Bij een terugkeer van Mats Hummels zou de schorsing van Martinez zelfs een zege kunnen zijn.

Voorspelling: Bayern Munchen wint de wedstrijd van Real Madrid.

Barcelona – Juventus (2-1)

Geen nieuwe Houdini-act van Barcelona. Juventus is verdedigend te sterk om een nieuw wonder uit de hoge hoed te toveren. Barcelona sleept wel de overwinning in de wacht is de verwachting. Zolang Mascherano de bewaker blijft van Chiellini bij corners en vrije trappen dan gaat Juventus ook zeker weer scoren en dan hebben we het nog niet eens over het gevaarlijke spitsenduo, Dybala en Higuain.

Voorspelling: Barcelona wint de wedstrijd van Juventus.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?