De wedstrijd van Ajax tegen Schalke 04 was in een mum van tijd uitverkocht. Deze wedstrijd zal dus gespeeld worden in een stijf uitverkochte Amsterdam Arena. De voorspelling van Mr Toto is dat het een gelijkspel (1-1) gaat worden in de Arena.

Hoe komt Schalke 04 naar deze wedstrijd toe? Ook in Duitsland was er vorige week een midweekse ronde. Schalke 04 ging op bezoek bij Werder Bremen en delfde behoorlijk het onderspit met een 3-0 nederlaag. De Duitsers zitten in een zwak seizoen in de competitie, ze strijden tegen degradatie waar ze voorheen om de Champions League-plekken streed.

Ajax zal het spel gaan maken en de Königsblauen zullen rustig achterover leunen en tevreden zijn met een gelijkspel in een uitwedstrijd. Natuurlijk is verdedigen makkelijker dan aanvallen, maar aanvallen zit nu eenmaal in het DNA van Ajax en soms tegen beter weten in willen ze laten zien dat ze voetballend oppermachtig zijn tegen welke tegenstander dan ook.

Vandaag gaan we ook weer zien hoe de Nederlandse Eredivisie zicht verhoudt tot de Bundesliga. De Europese voetbalwetten gaan ons vertellen dat we het dit seizoen heel leuk doen, maar af moeten leggen tegen de grote competities.

Voorspelling: Ajax (1) – Schalke 04 (1)

Er worden minder dan 2,5 doelpunten gescoord – Je krijgt 1,74 keer je inzet terug.

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?