De Liverpudlians weten in thuiswedstrijden tegen de topclubs het beste uit zichzelf te halen. Een gehavend Manchester United komt op bezoek en dit biedt kansen voor de ploeg van Klopp.

Liverpool – Manchester United
Zaterdag 14 oktober 2017
13.30, Anfield Road

Liverpool Draw No Bet  @ 1,79

Waar de kracht van Manchester United ligt is de slag op het middenveld winnen. Dat hebben ze vooral gedaan door grote sterke jongens in de as te zetten. Jongens als Pogba en Fellaini zijn zulke jongens. Groot, sterk, vaardig en schuwen het duel niet. Echter zijn dit spelers die niet beschikbaar zijn voor coach Mourinho. Iedereen is vol lof over Lukaku, met zijn 24 jaar en doelpuntenhonger een geweldige speler. Ook hij zal aanvoer moeten krijgen om in stelling gebracht te worden en Pogba en Feillaini waren tot nu de belangrijkste companen om dat te doen.

Liverpool is een wisselvallige ploeg. De ene week winnen ze thuis met 4-0 van Arsenal en de wedstrijd erna verliezen ze met 5-0 uit bij Manchester City. Weliswaar werd het laatste thuisduel tegen Burnley met 1-1 gelijkgespeeld. Echter werd daar kans op kans gemist en zou de wedstrijd nog 9 keer gespeeld worden, zou dat een dikke overwinning zijn voor Liverpool. Een uitslag waar we niet teveel achter moeten zoeken.

Dit seizoen won Liverpool thuis dus van Arsenal. Vorig seizoen deden ze dit tegen Arsenal (3-1), Spurs (2-0), Manchester City (1-0) en speelde het gelijk tegen Manchester United (0-0) en latere kampioen Chelsea (1-1). Een goed resultaat van the Reds in een thuiswedstrijd tegen een topclub is dus op basis van dit en vorig seizoen een logische gedachte.

Onze voorspelling: De vorm van Liverpool in topwedstrijden en de blessures van Manchester United zorgen voor een inzet op Liverpool.  Liverpool Draw No Bet – je krijgt 1,79 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.