Een hele lastige uitwedstrijd voor Feyenoord dat op bezoek gaat bij de koploper van de Premier League. Lees hier de voorbeschouwing.

Manchester City – Feyenoord
Dinsdag, 21 november 2017
20:45, Etihad Stadium

HCP 0-2 – Manchester City @ 1,65

Feyenoord heeft de laatste elf wedstrijden in de Champions League verloren. Dat zijn geen beste cijfers voor de Rotterdammers. Daarbij kan de kanttekening worden gemaakt dat Feyenoord tegen veelal lastige tegenstanders heeft gespeeld, maar thuis in de Kuip kan het spoken en daarom had het hier en daar best een punt of drie punten kunnen pakken. In theorie is Feyenoord nog niet uitgeschakeld in Europa met drie punten achterstand op Napoli. Wel hebben de Rotterdanners een veel slechter doelsaldo. Wil het team van Giovanni van Bronckhorst nog iets in Europa heeft het maar één opdracht en dat is winnen. Maar dat is misschien wel in deze vorm van beide ploegen vrijwel onmogelijk.

Manchester City speelt vooralsnog een heel sterk seizoen. Pep Guardiola is er na een wisselvallig vorig seizoen in geslaagd om het team naar zijn bekende hand te zetten. De Citizens spelen attractief en aanvallend voetbal en City is daarmee de meeste scorende ploeg uit de vijf Europese topcompetities. Daarnaast is de ploeg in het Etihad Stadium al 27 wedstrijden ongeslagen. De laatste wedstrijd die verloren ging was op 3 december 2016, toen werd er met 1-3 verloren van latere kampioen Chelsea.

Onze voorspelling: Een bijna onmogelijke opgave voor Feyenoord om een resultaat te boeken in dit stadion met deze tegenstander. Wie wint met handicap 0-2? Manchester City > 1.65

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.