Na de thuiswedstrijd in de eerste speelronde van de Champions League tegen Manchester City, volgt nu de lastige uitwedstrijd tegen Napoli. Lees hier de voorbeschouwing.

Napoli – Feyenoord
26 september 2017
20:45, Stadio San Paolo

Feyenoord wint (0-2 handicap) @ 2,20

Na een ietwat teleurstellende rentree in de Champions League (0-4 verlies tegen Man. City) staat de volgende Europese (sub)topclub op het programma. Feyenoord gaat in Napels op bezoek bij Napoli. Een interessante wedoptie voor deze wedstrijd kan zijn handicap 0-2. Feyenoord begint dan met een virtuele voorsprong van 0-2, wanneer je dan op Feyenoord inzet mag Napoli met één doelpunt verschil winnen en dan krijg je 2,20 keer je inleg terug.

Lees hier vijf feitjes waarom bovenstaande wedoptie interessant kan zijn.

  1. Napoli speelde vorig seizoen drie thuiswedstrijden in de Champions League, daarin verloor het twee keer (Beşiktaş, Real Madrid).
  2. De Napolitanen kregen in die drie thuiswedstrijden gemiddeld 2,66 goals tegen, wellicht dat ook Feyenoord van deze statistiek kan profiteren
  3. Van de 13 thuiswedstrijden in de historie van de Champions League wist het team van oud PSV’er Dries Mertens maar vijf keer met een verschil van twee doelpunten te winnen.
  4. Van de 10 uitwedstrijden die Feyenoord in het miljoenenbal speelde verloor het vijf keer met minimaal twee doelpunten verschil.
  5. De Rotterdammers speelde in de historie 13 duels tegen clubs uit Italië. Daarin kreeg het gemiddeld 1.21 goals tegen en scoorde het zelf 0.93 goals per wedstrijd.

Onze voorspelling: Feyenoord wint van Napoli met een virtuele voorsprong van 0-2. Je krijgt 2,20 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.