Sneijder en co ontvangen in de Allianz Riviera Vitesse. De ploeg van Henk Fraser maakte het in de thuiswedstrijd Lazio Roma heel moeilijk en had recht op minimaal één punt. Lees hier de voorbeschouwing.

Nice – Vitesse
28 september 2017
19:00, Allianz Riviera

Minder dan 2,5 doelpunten @ 1,94

De eerste wedstrijd in de Europa League moet Vitesse, ondanks het debacle in de beker maar met de winst op Ajax, vertrouwen geven voor de wedstrijd tegen Nice. De Fransen kennen we nog uit de wedstrijden met Ajax, toen deden de Amsterdammers absoluut niet onder voor de huidige nummer acht uit de Ligue 1. Nice won de eerste wedstrijd in de Europa League overtuigend met 1-5 in België bij Zulte Waregem.

Bij de under/over wedoptie voorspel je hoeveel doelpunten er gemiddeld in de wedstrijd worden gescoord. Wanneer je nu inzet op minder dan 2.5 goals krijg je 1.94 keer je inleg terug.

Lees hier drie statistieken waarom dit een interessante wedoptie is:

  1. In de historie speelde Nice zeven Europese thuiswedstrijden waarin er gemiddeld 1.57 goals werden gescoord.
  2. Vitesse speelde in de historie zeven Europese uitwedstrijden daarin kreeg het gemiddeld 1.88 goals tegen en scoorde het zelf gemiddeld 1.11 goals.
  3. Van de vijf thuiswedstrijden van Nice dit seizoen werd er drie keer onder 2.5 goals gescoord.

Onze voorspelling: In de wedstrijd Nice-Vitesse, zal Vitesse er alles aan gaan doen om niet weer met lege handen te staan. Nice zal na een mogelijke voorsprong wat gas terug nemen. Wij voorspellen dat er onder de 2,5 goals wordt gescoord. Je krijgt 1,94 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.