Koeman verliest op Anfield Road en the Citizens gaan een eenvoudige winst tegemoet. Maar hoe gaat Guardiola dit doen? Wat kan Koeman doen tegen Liverpool? Deze week de voorbeschouwing van de 30e speelronde van de Premier League.

De Merseyside derby in Liverpool is de eerste wedstrijd van het Premier League-weekend. De wedstrijd begint om 13.30 uur en de messen zijn geslepen.

Liverpool heeft het vooral moeilijk tegen de kleinere clubs. In 2017 wonnen zij van Arsenal en Tottenham Hotspur en speelden gelijk tegen Manchester United en Chelsea. Terwijl er werd verloren van Swansea City, Wolverhampton Wanderers en Hull City.

Everton is voor Liverpool een belangrijke tegenstander om van te winnen en vooral thuis doen ze het goed in belangrijke wedstrijden. Koeman moet helaas de punten op Anfield Road laten.

Liverpool (2) – Everton (0)

Liverpool – Everton 2-0

Liverpool handicap @ 2,67

De Londense club begon het jaar zo goed. Pas op de laatste dag van januari, in de 7e wedstrijd van het jaar verloren ze voor de eerste keer. Ook nog eens thuis tegen het nietige Watford. Daarna is Arsenal geen schim meer geweest van de zo attractieve ploeg die we zo graag zien. Arsenal verloor van Chelsea, Bayern Munchen (2x), Liverpool en West Bromwich Albion. Niet de minste ploegen, maar uit bij West Brom mag Arsenal niet zo ruim verliezen.

De Citizens van Guardiola hebben in Monaco ondervonden dat als het team op twee gedachtes hinkt dat ze de deksel op hun neus krijgen. Eigenlijk is dit in het straatje van de Spanjaard, want hiermee kan hij nogmaals aantonen dat zijn aanvallende speelstijl door iedereen uitgevoerd moet worden om succesvol te zijn. Hierdoor krijgen we twee ploegen met dezelfde speelstijl en wedstrijd met veel kansen waarin de mannen van Wenger weer het onderspit delven.

Arsenal (1) – Manchester City (3)

Arsenal – Manchester City 1-3

Meer dan 3,5 @ 2,49

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?