Twee teams die voor aanvallend voetbal staan treffen elkaar in speelronde vier van de Premier League. Dat moet hoe dan ook doelpunten gaan opleveren. Lees de voorbeschouwing hier.

Manchester City – Liverpool
Zaterdag 9 september 2017
13:30, Etihad Stadium

Manchester City wint @ 1,82

Zaterdag aanstaande staat de tweede topper van dit seizoen in Engeland op het programma. Manchester City ontvangt in het eigen Etihad Stadium Liverpool. Beide teams zijn de competitie aardig begonnen met twee overwinningen en een gelijkspel. City won twee keer moeizaam van respectievelijk promovendus Huddersfield Town en Bournemouth en het speelde in de eerste wedstrijd gelijk tegen Watford. De ploeg van Pep Guardiola kende met de komst van Kyle Walker, Benjamin Mendy en Bernardo Silva een aardige kwaliteitsinjectie. Waarbij met name Walker en Mendy een belangrijke plek innemen binnen de speelstijl van Guardiola. Voorin heeft het in potentie twee makkelijk scorende spitsen rondlopen in de vorm van Kun Aguero en Gabriel Jesus. Beide scoorde tot nu toe één keer. Terwijl Raheem Sterling op dit moment met twee goals clubtopscorer is. In aanloop naar de Champions League wedstrijd tegen Feyenoord hoopt City Liverpool op de ranglijst voorbij te gaan.

De laatste wedstrijd van Liverpool voor de interlandbreak was een indrukwekkende. Het veegde met maar liefst 4-0 Arsenal van de mat. In het eigen Anfield is de ploeg van Jurgen Klopp aanvallend ijzersterk. Met de komst van Mohamed Salah is de aanval compleet naast Roberto Firmino en Sadio Mané. Het scoort ontzettend makkelijk maar tegelijkertijd creëert het daarmee ook veel kansen voor de tegenstander. En daarmee moet het voorzichtig zijn tegen een ploeg als Manchester City. Gedoseerd aanvallen vanuit een hechte defensie lijkt het devies voor Jürgen Klopp.

In de historie speelde ze 78 keer in Manchester tegen elkaar. Beide wonnen ze 28 keer, 22 keer werd het gelijk.

Onze voorspelling: Manchester City wint.

Manchester City wint – Je krijgt 1,82 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.