Een prachtig affiche op de woensdag in de Champions League. PSG dat heeft ingekocht met als doel de cup met de grote oren te winnen tegen Bayern München, dat vijf maal de Champions League won. Lees hier de voorbeschouwing.

Paris Saint-Germain – Bayern München
27 september 2017
20:45, Parc des Princes

Er worden 2-3 doelpunten gescoord @ 2,16

Door de aankoop van Neymar en Mbappé is de aanval van PSG er eentje om je vingers bij af te likken. Het lijkt ook direct lekker te lopen in Parijs. De Parijzenaren speelde dit seizoen acht officiële wedstrijden en daarin won het ook acht keer eenvoudig. Bayern verloor dit seizoen alleen van Hoffenheim met 2-0 en afgelopen weekend speelde het met 2-2 gelijk tegen Wolfsburg, de overige zeven wedstrijden werden gewonnen. Twee makkelijk scorende teams met beide louter sterren op het veld is een garantie op goals.

Als je inzet op wedoptie hoeveel doelpunten worden er gescoord in de wedstrijd? en je zet in op twee of drie doelpunten krijg je 2,16 keer je inleg terug. Lees hier vijf redenen om daarop in te zetten.

  1. Van de 33 thuiswedstrijden van PSG in de Champions League werden er 16 keer twee of drie doelpunten gescoord.
  2. PSG scoorde dit seizoen in alle thuiswedstrijden (#4) een gemiddelde van 3.25 goals per wedstrijd. De kans dat het tegen een topteam als Bayern München ook minimaal drie keer scoort lijkt klein.
  3. Bayern München scoorde in vijf uitwedstrijden dit seizoen een gemiddelde van 3.8 goals per wedstrijd. Als de uitschieter (0-5) tegen de Chemnitzer FC (derde Bundesliga) niet wordt meegerekend zit dat gemiddelde op 2.25.
  4. FC Hollywoord scoorde in 89 uitwedstrijden in de Champions League een gemiddelde van 3.14 goals per wedstrijd..
  5. …maar PSG kreeg in alle thuiswedstrijden in het miljoenenbal een gemiddelde van 1,06 goals tegen.

Onze voorspelling: Gezien de kracht van beide aanvallen is het aannemelijk dat er deze wedstrijd gescoord gaat worden.  Met de statistieken uit het verleden zijn twee of drie doelpunten in deze wedstrijd een goede mogelijkheid en met een quotering van 2,16 is dat een interessante optie.

Goal Weddenschap > Hoeveel doelpunten worden er gescoord in de wedstrijd? 2 of 3 doelpunten. Je krijgt 2,16 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.