De strijd om de Scudetto is in alle hevigheid losgebarsten. Toto beschouwt voor op topwedstrijd Juventus – Napoli. Lees hier de voorbeschouwing.

Juventus – Napoli
Zondag, 22/4/2018
20:45, Allianz Stadium

Team 1 wint en houdt de 0 @ 3,36

Afgelopen woensdag bracht Crotone alle spanning weer terug in de strijd om de Scudetto door Juventus op een 1-1 gelijkspel te houden. Buffon had vrijaf en dat is waarschijnlijk om hem in alle rust voor te bereiden op de topper van komende zondag, de thuiswedstrijd tegen Napoli.

Napoli speelde woensdag thuis tegen Udinese en kwam moeizaam tot een 4-2 overwinning, waar Milik met de 3-2 een belangrijk aandeel in had. In de thuiswedstrijd tegen Juventus moest Napoli met 0-1 buigen. Ze maakten het spel, maar Juventus had in de eerste de beste counter een doelpunt te pakken en Juventus kan als geen ander zo’n overwinning over de streep trekken.

Juventus staat met 4 punten voor. Napoli moet dus winnen om de Scudetto te bemachtigen. Juventus lukte het al in de heenwedstrijd om op resultaat te spelen en zullen niet schromen dat ook in deze wedstrijd te doen.

Onze voorspelling:
Juventus – Napoli: Team 1 wint en houdt de 0 > 3,36
Als je €10,- inzet op bovenstaande voorspelling maak je kans op > € 33,60

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering. 

Speel Bewust - Toto