Zaterdag wordt er in de Italiaanse Serie A de eerste topper van dit seizoen gespeeld. In het Olympisch Stadion van Rome ontvangt AS Roma Internazionale. Lees hier de voorbeschouwing.

AS Roma – Internazionale
Zaterdag 26 augustus 2017
20:45, Stadio Olimpico

Onze voorspelling: AS Roma wint @ 2,20

In de voorbeschouwing  op de Serie A las je al dat het team van Kevin Strootman en Rick Karsdorp, ondanks het pensioen van Francesco Totti, niet aan kwaliteit heeft ingeboet. En dat geldt ook voor Inter, dat ten opzichte van vorig seizoen vrijwel ongewijzigd is. Beide Italiaanse topclubs zijn het seizoen met een overwinning begonnen. De Romeinen speelde uit tegen Atalanta Bergamo en wonnen nipt met 0-1 door een goal van nieuwkomer Aleksander Kolarov. Bij Roma speelde Kevin Strootman de gehele wedstrijd. Rick Karsdorp zit nog niet bij de selectie in verband met een operatie aan de meniscus. Bij Atalanta kwam Marten de Roon een kwartier voor tijd in het veld. Tegenstander Internazionale speelde in het eigen Giuseppe Meazza tegen Fiorentina. De blauw zwarten wonnen overtuigend met 3-0 door twee goals van Mauro Icardi en een goal van Ivan Perišić. De laatste vijf ontmoetingen in Rome zijn qua resultaat gelijk verdeeld over beide ploegen. AS Roma won de laatste twee ontmoetingen, daarvoor werd het gelijk en won Inter twee keer.

Onze voorspelling: AS Roma wint. De Romeinen zullen in de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen laten zien dat het een kanshebber is voor de titel.

AS Roma wint – Je krijgt 2,20 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.