Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven staat aanstaande zaterdag in de Johan Cruijff Arena oog in oog met de Braziliaan Guto Inocente. Op eigen bodem mag Verhoeven zijn titel voor de achtste keer gaan verdedigen. Onze landgenoot is de grote favoriet voor deze partij en daarom biedt Toto speciale wedopties aan. Welke dat zijn? Lees dat verderop in deze voorbeschouwing!

Rico Verhoeven – Guto Inocente
29 september 2018
23.00 uur, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

Waar zet jij op in voor deze wedstrijd?

 

Dat Verhoeven veruit de favoriet is om de wedstrijd te winnen, is niet zo verwonderlijk. Kijk maar naar zijn statistieken. Met een record van 17 zeges en één nederlaag is de Nederlander de beste zwaargewicht van dit moment. Verhoeven is al sinds 2013 ongeslagen in zijn GLORY-carrière. Zijn tegenstander heeft veel minder ervaring in de GLORY-ring met zeven partijen, waarvan zes overwinningen. De laatste nederlaag van Inocente was in 2017 tegen Jamal Ben Saddik.

Uithoudingsvermogen

Qua conditie is vijf rondes geen probleem voor Verhoeven, want bij zijn laatste gevecht tegen Mladen Brestovac werd de winnaar nog via een jurybeslissing bepaald. Van zijn laatste vijf gevechten gingen er drie over de volle vijf rondes en tweemaal over slechts twee rondes. Qua kracht beschikt Verhoeven ook over ‘knock-out power’ met zes KO’s op naam. De 32-jarige Inocente, vocht nog nooit een GLORY-wedstrijd van vijf rondes. Kan dit qua uithoudingsvermogen een probleem opleveren voor de Braziliaan?

Zowel Verhoeven als Inocente zijn actieve vechters en zijn gewend om het op te nemen tegen grootheden. Zo won Verhoeven nog in 2016 van Badr Hari. Naast prestaties uit het verleden, zijn lichamelijke kenmerken ook van belang tijdens een partij. Verhoeven stijgt met een lengte van 196 centimeter 5 centimeter boven Inocente uit. Wat betreft het gewicht is de Braziliaan wat lichter met 112 kilo, terwijl de weegschaal bij Verhoeven 119 kilo aangeeft.

Wedopties

Aangezien Verhoeven duidelijk de favoriet is, is het vooral interessant dat er bij Toto nu meerdere wedopties beschikbaar zijn. Zo zou het een goede voorspelling zijn dat Verhoeven wint op knock-out. Die quoterin is 1.50.

Andere opties:

Er wordt minder dan 2,5 ronde gevochten > 2.20

Verhoeven wint in tweede ronde > 6.00

De wedstrijd wordt niet op punten beslist > 1.42

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.