Er wordt weer getennist op het heilige gras van Wimbledon, het meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld! Vorig jaar waren Murray en (de nu afwezige) Serena Williams de winnaars. Wie gaan er dit jaar met de titels vandoor?

Wij blikken elke dag voor op enkele interessante partijen. Lees hieronder de voorbeschouwing van speeldag 7, maandag 10 juli.

Nadal – Müller

Onze voorspelling: Nadal wint

Eén van de topfavorieten voor de titel, Rafael Nadal, treft ‘good old’ Gilles Müller in de vierde ronde. Beiden zijn uitstekend in vorm. Nadal speelde na zijn fantastische tiende titel op Roland Garros geen voorbereidingstoernooien op gras voor Wimbledon, maar is op het heilige gras nog zonder setverlies, is fit en speelt overtuigend. De Luxemburger Müller, 16e geplaatst, won in de voorbereiding het toernooi van Rosmalen en op Queen’s haalde hij de halve finale. Op Wimbledon had hij het alleen in de tweede ronde lastig tegen Rosol.

Gilles Müller is niet iemand om te onderschatten op gras, zeker niet in zijn huidige vorm. Toch voorzien wij voor de fitte en gretige Nadal geen enkel probleem om de kwartfinale te bereiken.

Nadal wint – Je krijgt 1,06 keer je inleg terug

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.

SPEEL NU MEE HOE WERKT HET?