Beide ploegen gingen er met een dikke nederlaag af tegen OGC Nice. Beide ploegen wisten ook goed tegenpartij te bieden aan Lazio Roma, maar verloren toch. Twee ploegen dus die nog geen punt wisten te pakken.

Zulte Waregem – Vitesse
Donderdag, 19 oktober 2017
19.00, Regenboogstadion

Meer dan 2,5 doelpunten @ 1,65

In de Europa League ben je met een 3e plek in de poule uitgeschakeld. Als de ploegen dus door willen gaan naar de volgende ronde, dan moet er gewonnen worden. Het risico nemen om te verliezen en 4e te worden moet genomen worden. Aan een gelijkspel hebben beide teams helemaal niets.

Als je deze gedachte volgt lijkt het open wedstrijd te worden, waarbij beide ploegen iets willen forceren op aanvallend vlak. Vitesse heeft daar ook zeker de spelers voor, met de rappe Rashica, de makkelijk scorende Matavz en de slimme man op het middenveld als Bruns.

Bij Zulte Waregem komen we ook nog wat oude bekende tegen. In de verdediging spelen Davy de Fauw (ex-Roda JC en Sparta) en Timothy Derijck (ex-NAC Breda en ADO Den Haag).

Onze voorspelling: Een wedstrijd waar beide teams moeten winnen staat vaak gelijk aan doelpunten. Meer dan 2,5 doelpunten – je krijgt 1,65 keer je inleg terug.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.