Voorspelling AC Milan – Chelsea: cruciaal duel in de strijd om overwintering in de Champions League!

San Siro AC Milan - TOTO

In Londen was Chelsea vorige week heer en meester tegen AC Milan, en bleef zo in leven in groep E van de Champions League. De Italianen krijgen zes dagen later op eigen veld kans op revanche. Een cruciaal duel in de strijd om overwintering in het miljardenbal!

AC Milan – Chelsea
Poulefase Champions League
11 oktober 2022
21.00 uur, San Siro, Milaan (Ita)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Chelsea moest vorige week en leverde ook. Na twee wedstrijden hadden de Londenaren nog maar één punt en dus was bij puntenverlies de knock-outfase van de Champions League behoorlijk uit zicht geraakt. Chelsea won overtuigend, met 3-0, en heeft zo weer alle zicht op de achtste finales. Ondanks de nederlaag heeft Milan dat ook. Beide clubs hebben vier punten, één punt minder dan koploper RB Salzburg. Met nog drie duels te gaan is het dinsdagavond met recht dus een cruciale wedstrijd. Daarom verwachten we een duel waarin de verschillen iets minder groot zullen zijn dan op Stamford Bridge. Chelsea overklaste Milan en de Italianen zullen dat toch zeker willen voorkomen in eigen huis. Wij gaan voor een gelijkspel.

WEDTIP
Een gelijkspel > 3.45

Vorige week kon Olivier Giroud zijn stempel op de wedstrijd niet drukken. Voor de spits van AC Milan zijn de duels met Chelsea extra bijzonder; van 2018 tot 2021 was de inmiddels 36-jarige Fransman speler van de Londense club. Giroud zal gebrand zijn zich te laten zien in eigen huis tegen zijn oude werkgever. Een doelpunt van de spits levert je ruim drie keer je inleg op!

WEDTIP
Olivier Giroud scoort een doelpunt > 3.30

Waar kun je AC Milan – Chelsea zien op tv?

De wedstrijd tussen AC Milan en Chelsea is dinsdagavond vanaf 21.00 uur uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?