Voorspelling AC Milan – RB Salzburg: gelijkspel is voldoende voor thuisploeg

AC Milan - TOTO

Met één poulewedstrijd te gaan is Italiaans kampioen AC Milan nog altijd niet zeker van overwintering in de Champions League. In een rechtstreeks duel met Red Bull Salzburg strijdt I Rossoneri om een plekje in de achtste finales. Een gelijkspel volstaat voor Milan. Of krijgen we een Oostenrijkse stunt in San Siro?

AC Milan – RB Salzburg
Poulefase Champions League
2 november 2022
21.00 uur, San Siro, Milaan (Ita)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

In groep E van de Champions League is Chelsea met tien punten al zeker van de volgende ronde. AC Milan en RB Salzburg gaan uitvechten wie The Blues vergezellen. De formatie van Stefano Pioli heeft zeven punten, Die Roten Bullen hebben er één minder. Voor de uitploeg is er dus maar één mogelijkheid om richting de achtste finale door te stoten, en dat is door te winnen. Dat zou pas de tweede zege zijn tijdens deze poulefase. Salzburg speelde drie keer met 1-1 gelijk. Er was een 1-0 overwinning op Dinamo Zagreb en een 1-2 nederlaag bij Chelsea. De kampioen van Oostenrijk is dus niet makkelijk te verslaan. Wij zien ook Milan niet winnen van Salzburg. Helemaal omdat een remise al volstaat voor de thuisploeg. Wordt het weer een 1-1?

WEDTIP
Uitslag 1-1 > 8,00

Bij een 1-1 eindstand is Salzburg veroordeeld tot de Europa League. Daarin geven wij het team van Matthias Jaissle nog een aardige kans. Niet in de laatste plaats omdat hij voorin de beschikking heeft over de ‘nieuwe Haaland’. Noah Okafor scoorde al drie keer tijdens deze Champions League-campagne. In de competitie heeft de Zwitser zes treffers gemaakt. Hij zou zelfs in de belangstelling staan van de tegenstander van woensdagavond: AC Milan. Scoort Okafor in San Siro, dan wordt hij mogelijk nog interessanter voor zevenvoudig winnaar van de Europa Cup I/Champions League.

WEDTIP
Okafor scoort > 4,00

Waar kun je AC Milan – RB Salzburg zien op tv?

De wedstrijd tussen AC Milan en Red Bull Salzburg is woensdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Docu.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?