Voorspelling Ajax – Borussia Dortmund: twee aanvalsmachines tegenover elkaar!

Ajax Johan Cruijff Arena - TOTO

Een absolute kraker voor Ajax dinsdagavond in de Champions League. Na de overwinningen op Sporting Lissabon en Besiktas wacht nu het treffen met Borussia Dortmund voor de Amsterdammers. En dat is ook het duel tussen Sebastien Haller en Erling Haaland!Ajax – Borussia Dortmund
Champions League
19 oktober 2021
21.00 uur, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIESEven leek Haaland het duel in Amsterdam te moeten missen, maar de Noor is op tijd hersteld van een blessure. Afgelopen weekend keerde de spits weer terug bij Borussia en maakte er meteen weer twee. De teller staat daarmee op dertien treffers in negen officiële duels en het was alweer zijn vierde brace in zes Bundesliga-wedstrijden. De Nederlandse internationals van Ajax zagen de kwaliteiten van Haaland vorige maand nog, toen de spits bij vlagen ongrijpbaar was tijdens Noorwegen-Nederland. Het bleef – gelukkig voor Oranje – bij één treffer.

Maar de spotlights zullen dinsdagavond niet alleen op Haaland gericht zijn. Bij Ajax loopt immers de topscorer van de Champions League. Sébastien Haller maakte er al vijf en veegde daarmee de kritiek op zijn spel resoluut van tafel. Tegen Borussia zal Haller opnieuw toe willen slaan, en dat lijkt geen onmogelijke opdracht. De Duitsers scoren veel, maar krijgen ook behoorlijk veel tegentreffers. Pas twee keer hield Borussia de nul, waarvan één keer in het bekertoernooi tegen het twee klassen lager spelende Wehen Wiesbaden. Het moge duidelijk zijn; we verwachten dinsdag doelpunten! Voor onze wedtip zetten we de Betbuilder in. Scoren Haller en Haaland én vallen er in totaal minstens vier doelpunten? Dan pak je vijf keer je inleg!

WEDTIP
Betbuilder: Haller en Haaland scoren en aantal doelpunten +3.5 > 5.00

Waar kun je Ajax – Borussia Dortmund zien op tv?

De wedstrijd Ajax – Borussia Dortmund is dinsdagavond vanaf 21.00 uur te zien op RTL7 en ZIGGO Sports.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!